Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Sunce, more i čitanje: Ovo je naš izbor knjiga koje su idealno ljetno štivo za plažu

Sunce, more i čitanje: Ovo je naš izbor knjiga koje su idealno ljetno štivo za plažu© Unsplash

Neka najbolja ljetna štiva tu su već neko vrijeme i oni su pravi klasici, a mi smo izdvojile neke od njih koje bi ovog ljeta mogle biti pravi izbor za godišnji odmor

Za svakog ljubitelja knjiga, čitanje na plaži predstavlja pravi užitak u ljetu - sam čin čitanja na plaži simbolizira stanku od užurbanog života, a to je način na koji svijetu izjavljujemo da u tom trenutku postojimo samo mi, pijesak, sunce i priča koju čitamo - ništa više.
 
Odmor nam svima nudi priliku da usporimo i odmorimo se od obaveza i uhvatimo se u koštac s drugim važnim aspektima života - izgradimo odnose, proživimo avanture, ali i da pročitamo knjige koje smo već dugo željeli pročitati. Upravo iz tog razloga važno je odabrati pravo štivo za čitanje na plaži. 

To nas dovodi do vječnog pitanja - kako odabrati knjigu koju ćeš čitati? Nove knjige izlaze iz tjedna u tjedan, ali neka najbolja ljetna štiva tu su već neko vrijeme i oni su pravi klasici, a mi smo izdvojile neke od njih koje bi ovog ljeta mogle uljepšati tvoj godišnji odmor. 


 
"Poruka u boci", Nicholas Sparks

Bačena u valove i u sudbinu, boca s porukom je mogla završiti bilo gdje, a tri tjedna kasnije pronašla ju je Theresa Osborne, razvedena majka dvanaestogodišnjaka, za vrijeme odmora od posla kao kolumnistice bostonskih novina. Za "Garretta", muškarca koji potpisuje pismo, poruka je jedini način na koji on može izraziti svoju neumoljivu ljubav prema ženi koju je izgubio.

Izazivana misterijom i ustrajna da pronađe Garretta zbog osjećaja koje ona u potpunosti ne razumije, Theresa započinje potragu koja će je odvesti u obalni gradić obasjan suncem. Životi Therese i Garretta uskoro se spoje u priči koja odjekuje s našim najdubljim nadama da ćemo pronaći nekog posebnog i vječnu ljubav.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Knjižnica i čitaonica Daruvar (@knjiznica_daruvar) 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 25.6.2020 21:57:00
  • Bodova: 60611
  • Prijavi
Otok izdvajam kao veliku preporuku!
irija
  • 25.6.2020 16:23:43
  • Bodova: 48816
  • Prijavi
Odličan izbor knjiga čitam.
tikica-
  • 25.6.2020 15:05:31
  • Bodova: 46724
  • Prijavi
Super izbor.