Savršene za ljetne večeri provedene kod kuće: Nove serije iz 2020. koje moraš pogledati

Savršene za ljetne večeri provedene kod kuće: Nove serije iz 2020. koje moraš pogledati© Instagram

Od ekranizacija popularnih romana u kojima smo uživale do napetih drama, ali i uvijek obožavanih komedija i romansi, ova je godina iznjedrila naslove koje jedva čekamo pogledati

Nakon što smo tijekom karantene pogledale sve što se pogledati dalo - od novih do starih filmova i serija i svega ostalog što smo na internetu mogle pronaći, vrijeme je za neke nove naslove. Srećom, ova nas je godina počastila nekim zaista izvrsnim naslovima kada su u pitanju serije.
 
Od ekranizacija popularnih romana u kojima smo uživale do napetih drama, ali i uvijek obožavanih komedija i romansi, ova je godina iznjedrila naslove koje jedva čekamo pogledati. Bez obzira na to jesi li ljubiteljica komedija ili drama s nekom ozbiljnijom tematikom poput rasizma, uživat ćeš u jednoj od deset novih serija koje smo izdvojile. 

Jer na kraju krajeva, 2020. godina definitivno je godina kao stvorena za noći provedene na kauču uz novu TV seriju, posebno u vremenu socijalnog distanciranja. Stoga zgrabi kokice i uživaj u jednom od ovih naslova.


 
"Mogu te uništiti"

Glumica Michaela Coel pojavljuje se kao glavni lik u dramskoj seriji koju je sama producirala, a koja se fokusira na seksualni pristanak u modernim vezama. Radnja se odvija u Londonu, a serija se fokusira na Arabellu, bezbrižnu, samopouzdanu ženu s grupom sjajnih prijatelja i spisateljskom karijerom u usponu. Ali kad joj podmetnu drogu za silovanje, mora preispitati i obnoviti svaki element svog života.

 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2