Romani puni emocija za početak jeseni

Romani puni emocija za početak jeseni

Ljubavna priča s mračnom tajnom za sve koji su uzalud čekali telefonski poziv i dobitnik nagrade RITA za najbolji ljubavni roman

Svako godišnje doba ima svoje čari, no nekako su baš kraj ljeta i početak jeseni među najromantičnijima. Upravo zato danas vam donosimo dva zanimljiva prijedloga romana punih emocija iz nakladničke kuće Lumen.
 
Rosie Walsh: Sve je bilo savršeno, a onda je nestao

Sve je bilo savršeno, a onda je nestao potresna je ljubavna priča s mračnom tajnom, a posvećena je svima koji su uzalud čekali telefonski poziv!

Sarah Mackey slučajno je upoznala Eddieja Davida i s njim provela sedam divnih dana u kući na osami, u šumi. Na kraju tjedna rastali su se s obećanjem da će se opet vidjeti jer su zaljubljeni jedno u drugo. Kad Eddie krene na davno isplaniran odmor i obeća joj da će se javiti s aerodroma, Sarah nema razloga ne vjerovati mu. Ali Eddie ne zove. Sarah nazove njega. Zašto se ne javlja na telefon? Je li mu se što dogodilo? Prolaze sati, dani, tjedni. Sarah je sve zabrinutija. Provjerava njegov WhatsApp i Facebook – živ je! Znači izbjegava je? Zašto? Ipak... u dubini svojega zaljubljenog srca osjeća kako za Eddiejev nestanak postoje ozbiljni razlozi.

Onda otkriva da je imala pravo. Postoji razlog zašto je Eddie nestao. Zato što jedno drugome nisu rekli ono najvažnije – istinu. Prijatelji joj savjetuju da ga zaboravi, no oni ne znaju da je to nemoguće. Priča postavlja mnoga pitanja. Što ljubav može nadjačati? Trebamo li dopustiti da nam nešto iz prošlosti, ma koliko strašno bilo, odredi život ili možemo naučiti oprostiti, zaboraviti i nastaviti živjeti? Što znači nositi breme krivnje? Kako naučiti otpustiti prošlost? I na kraju, ovaj roman pripovijeda o sreći koju donosi otvoreno srce.

Ovaj roman nije obična ljubavna priča u stilu »muškarac je sreo ženu«. Rosie Walsh zna čitatelja navesti da pomisli kako zna što će se dogoditi, no onda vas zaprepasti neočekivanim obratom.
1/2
 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 30.8.2018 9:38:14
  • Bodova: 61457
  • Prijavi
Uskoro i kreće prava sezona čitanja za sve ljubitelje pisane riječi.. kiše i duge noći..
gogsa
  • 30.8.2018 0:35:32
  • Bodova: 78539
  • Prijavi
Tako to zna biti... Svijeće i cvijeće a ona čekanje i mučenje. Zvuči dobro za pročitati.
anna-herman
  • 29.8.2018 20:58:06
  • Bodova: 56294
  • Prijavi
Kakva prekrasna fotografija ispod naslova...! Podsjeća me na ljeta u roditeljskom domu gdje sam preko praznika "gutala" mnoštvo knjiga, svako poslijepodne bih provela u čitanju...