Reality showovi koji nude zabavu, ali i znanje: #ostanidoma i nauči sve od kuhanja do uzgoja cvijeća

Reality showovi koji nude zabavu, ali i znanje: #ostanidoma i nauči sve od kuhanja do uzgoja cvijeća© instagram

Reality showove većinom povezujemo sa sestrama Kardashian, različitim emisijama o zaljubljivanju stranaca i slično, no mi ti donosimo pet posve drugačijih reality showova uz koje mnogo toga možeš naučiti, a istovremeno se i odlično zabaviti i opustiti

Ovih lijepih proljetnih dana koje bismo inače provodili u šetnji gradom, izlascima ili pak izletima u prirodi, mi moramo ostati kod kuće i kratiti vrijeme kako znamo i umijemo, a u tome nam vrlo često pomažu serije, filmovi i mnogima omiljeni reality showovi. Iako je forma reality showova donekle ozloglašena, jer mnogi smatraju kako je taj oblik zabave pomalo voajeristički i primitivan, a ne uči nas ni ičemu novome, mi smo pronašle 5 odličnih britanskih reality showova uz koje ćeš se odlično zabaviti, ali i ponešto naučiti. 

Neovisno o tome zanima li te povijest, pečenje kolača, kuhanje ili pak šivanje, Britanci će u svojoj ponudi TV showova imati nešto za tebe. Od slavnog Great British Bake Off-a pa sve do televizijskih natjecanja za najboljeg keramičara ili keramičarku, čini se kako je britanska ponuda realityja baziranih na hobijima doista šarolika. 

Ovi mirni, poučni i nadasve inspirativni natjecateljski showovi potaknut će te da se i sama okušaš u nekoj tebi dragoj vještini, a možda nadahnuti i da se okušaš u nekoj novoj. Uz sjajnu fotografiju, obično vrlo simpatične kandidate i sveprisutnu englesku pristojnost i uglađenost, ovi reality showovi doista skidaju ljagu s tog tipa zabave i podižu ju na sasvim novu, vrlo visoku razinu. 
 
The Great British Sewing Bee

"The Great British Sewing Bee" je britanski show posvećen krojačima i vještini krojenja odjeće, a prvi puta je ugledao svjetlo dana na BBC-u 2013. godine. U ovom showu, koji je zapravo twist na mnogo slavniju inačicu "The Great British Bake Off", skupina amatera zaljubljenih u krojenje i šivanje natječe se za titulu najboljeg amaterskog krojača u Velikoj Britaniji.

U svakoj epizodi ovog zabavnog, poučnog realityja natjecatelji dobivaju nekoliko zadataka koji testiraju njihovo krojačko umijeće. Od krojenja dječje odjeće, do finih šavova, redizajniranja već postojećih odjevnih komada, pa sve do skrajanja svečanih odijela - zadaci svakoga tjedna postaju sve teži i zahtjevniji, a tek najbolji među najboljim amaterima odnosi kući počasnu titulu najboljeg krojača ili krojačice.

 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2