Pronašle smo tri aplikacije koje će filmofilke među nama obožavati

Pronašle smo tri aplikacije koje će filmofilke među nama obožavati© Pexels

Tehnologija nam omogućava da danas sve radimo s pametnih telefona, pa je i gledanje filmova postalo atraktivnije na manjem zaslonu!

Bilo da trebaš skratiti putovanje ili se jednostavno nalaziš negdje gdje te čeka puno čekanja, uz svoj smartphone sada možeš uživati u filmovima bilo gdje, gdje ima Wi-Fi mreže.

Ako gledaš više serija u isto vrijeme, samo trebaš posložiti svoju kinoteku ili znati kad izlaze novi filmovi. Izdvojile smo aplikacije koje ćeš lako koristiti, a podržane su i na iTunesu i Google Playu.

1. Flipps

Pomoću Flippsa možeš mobilnim telefonom gledati svoje omiljene filmove, glazbene videozapise i vijesti na televizoru. Ne moraš spajati nikakve kablove ili medijske kutije.

Flipps može odmah povezati tvoj telefon / tablet s televizorom na kojem možeš uživati u emisiji na velikom ekranu. Samo provjeri jesu li tvoj mobilni uređaj i TV spojeni na istu Wi-Fi mrežu.

Nakon povezivanja, Flipps će automatski pretraživati povezane uređaje, a zatim upotrijebiti tvoj telefon za tijek medija na televizoru. Pomoću ove aplikacije svoj telefon možeš koristiti i kao daljinski za podešavanje glasnoće i reprodukcije. Flipps je dostupan na iTunes i Google Playu.
 


2. Showbox

Umorna si od plaćanja pretplate za gledanje svojih omiljenih filmova i TV emisija? Showbox je aplikacija za streaming filmova koja omogućuje besplatno pregledavanje i preuzimanje filmova iz njihove kolekcije.

Kao pametna filmska aplikacija Showbox je omiljen među mnogim ljubiteljima filma i mobilnim korisnicima. Omogućuje korisnicima da se povežu s poslužiteljem aplikacija kako bi bili sigurni da su preuzete datoteke sigurne i da nemaju virus.

Kao i mnoge mobilne aplikacije, Showbox zahtijeva dozvole pristupa sadržaju na tvom mobilnom uređaju.

Aplikaciji pomaže prepoznati je li tvoj uređaj kompatibilan s aplikacijom i predlaže ti filmove i emisije u skladu s onim što je popularno na tvojoj lokaciji.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guten Morgen??! Heute heißt es nochmal Endspurt mit dem Lernen. Morgen ist die erste schriftliche Prüfung für das Examen und ja ich bin schon ganz aufgeregt, aber ich bin mir sicher, dass ich es schaffen werde. Wenn man an sich glaubt, dann kann man alles schaffen! Wie seht ihr das? ?? . . . #relaxing #beforework #beforelearning #exam #studying #coffeetime #coffeelover #coffee #movie #movietime #gossipgirl #girlstime #womenday #womensbest #happiness #ruhevordemsturm #germanblogger #blogger_de #fashionlover #fashioninspo #fashionseries #fashionmovie #girlsmovie #ichmöchteaucheinlike #blogger #hobbyblogger #goodday #freeday #picoftheday

Objavu dijeli fashion and lifestyle (@dailylife_janet)3. Viewster

Filmovi, TV serije i anime - Viewster to sve ima. Ova web stranica za streaming omogućuje korisnicima gledanje besplatnih filmova na tvom Android uređaju. Ima jednu od najboljih kolekcija klasičnih filmova, anime emisija i serija, što ga čini sveobuhvatnom aplikacijom za ljubitelje filmova širom svijeta.

Ne treba se prijavljivati ili plaćati naknadu. Viewster nudi trenutni pristup svim vrstama cjelovitog sadržaja odmah na tvoj mobitel.

Pročitaj još:
 
 
Komentari
+2