Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Povratak u djetinjstvo: Prisjetile smo se najljepših pjesama iz Disneyevih crtića koje će ti u trenu popraviti raspoloženje

Povratak u djetinjstvo: Prisjetile smo se najljepših pjesama iz Disneyevih crtića koje će ti u trenu popraviti raspoloženje

Jedan od dobrih trikova za popravak raspoloženja je i slušanje glazbe, a mi smo se malo odlučili vratiti u djetinjstvo uz neke od najljepših pjesama iz Disneyevih filmova

Situacija u svijetu trenutno nije sjajna i svi smo se u posljednjih nekoliko mjeseci borili s negativnim emocijama i čestim promjenama raspoloženja. Iako se stvari lagano normaliziraju, i dalje smo svakodnevno sa svih strana bombardirani brojnim negativnim vijestima i lošim prognozama. Usred svega toga, ponekad je zaista teško zadržati vedrinu i optimizam.  
Na svu sreću, postoje brojni načini i trikovi koji nam mogu pomoći da se oraspoložimo poput čitanja knjiga, gledanja filmova, odlazak u prirodu, itd. Jedan od dobrih trikova za popravak raspoloženja je i slušanje glazbe, a mi smo se malo odlučili vratiti u djetinjstvo uz neke od najljepših pjesama iz Disneyevih filmova.
 

via GIPHY

Upravo su DIsneyevi crtani filmovi najbolja asocijacija na djetinjstvo i neka puno bezbrižnija vremena. Osim što smo ih često gledali i uživali u pričama svojih omiljenih likova, obožavali smo i vesele pjesme iz tih crtića, a neke od njih pamtimo volimo slušati i danas – osobito u onim trenucima kada se osjećamo loše.
 
Najljepše pjesme iz Disney filmova koje su nam obilježile odrastanje donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

"The Bare Necessities" - Knjiga o džungli (1967.)

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2