Počela prodaja ulaznica za 25. dodjelu Glazbene nagrade Porin

Počela prodaja ulaznica za 25. dodjelu Glazbene nagrade Porin

Svečana dodjela nagrada jubilarnog 25. Porina održat će se 23. ožujka u splitskoj Spaladium Areni, a ulaznice se od danas mogu kupiti u sustavu Adriaticket.

Završna dodjela najcijenjenije i najdugovječnije hrvatske glazbene nagrade održat će se četvrti put zaredom u Splitu, a u svečanosti će, osim najvećih imena domaće glazbene scene, moći uživati i publika koja je prethodnih godina pokazala veliki interes za ovu manifestaciju. Tako će i ove godine posjetitelji zajedno s gledateljima pred malim ekranima moći sudjelovati u dodjeli najprestižnijeg hrvatskog kipića omiljenim zvijezdama.
 
 Kako bi svoje ulaznice osigurali na vrijeme, svi oni koji žele 23. ožujka prisustvovati dodjeli nagrada jubilarnog 25. Porina u Spaladium Areni, mogu ih kupiti po cijeni od 50 kuna na svim prodajnim mjestima Adriaticketa kao i na web stranici Adriaticket .
 
 Do velikog finala ostalo je nešto više od dvadeset dana, a stručno glasačko tijelo 5. ožujka pristupit će drugom krugu glasanja kada će, do 12. ožujka u ponoć, birati one najbolje.
 
 Dobitnici u svih 35 kategorija bit će poznati na svečanoj dodjeli, a prije velike završnice u Splitu, gledatelji pred malim ekranima svakodnevno se u noćnom programu Hrvatske radiotelevizije od 27. veljače, mogu prisjetiti svih dosadašnjih dodjela ove prestižne glazbene nagrade, počevši od one prve održane davne 1994. godine u Opatiji.

 Sve ostale informacije i novosti o Porinu možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

 Službena stranica: www.porin.org
 Facebook: facebook.com/PorinHR
 Twitter: twitter.com/porinhr
 Instagram: instagram.com/porinhr
 YouTube:youtube.com/user/porinhr/video
 
Komentari
+2