Ovih deset knjiga moraš pročitati prije nego što osvoje kina kao filmovi

Ovih deset knjiga moraš pročitati prije nego što osvoje kina kao filmovi© Unsplash

Volimo dobre knjige jer imaju posebnu čar, ali nekad se baš želimo opustiti uz film i kokice. Ovo je naša lista knjiga koje moraš pročitati jer iduće godine dolaze kao filmovi na velika platna

Ne može se poreći da je 2020. bila teška godina za filmsku industriju, uostalom kao i za većinu ostalih. Sa zatvorenim kinima, brojni filmovi nisu izašli u vrijeme u koje su predviđeni, već su datumi izlaska pomaknuti na iduću godinu.
  Kao rezultat toga, impresivan broj knjiga će iduće godine postati filmovi. Istina, vječna je debata oko toga jesi li knjige bolje od filmova, ali nekada nam baš teba opuštanje uz film i kokice.

Od dugo očekivanog izdanja režisera Denisa Villeneuvea  "Dina" Franka Herberta, povijesnog epa Kristine Hannah, "Slavujeve pjesme", pa sve do trećeg i posljednjeg nastavka Netflixove uspješnice "Dečki koje sam voljela", iduće ćemo godine uživati u brojnim ekranizacijama na velikom platnu, a ovima se najviše radujemo.
 
"French Exit", Patrick DeWitt

Film snimljen prema romanu kanadskog romanopisca Patricka DeWitta prati Frances Price, udovicu i posesivnu majku s njujorškog Upper East Sidea, koja troši posljednji novac svog pokojnog supruga na selidbu u Pariz sa sinom. Film izlazi relativno uskoro, 12. veljače, a u glavnim ulogama vidjet ćemo Michelle Pfeiffer, Lucasa Hedgesa i Imogen Poots.
 

 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
irija
  • 21.11.2020 17:02:25
  • Bodova: 51059
  • Prijavi
"Slavujeva pjesma", Kristin Hannah čitam svakako.