Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Otac tech house-a Evil Eddie Richards u Čakovcu

Otac tech house-a Evil Eddie Richards u Čakovcu

10. jubilarni room23 – school of sound

Prije kojih godinu dana posada "veseljaka sa sjevera" pokrenula je glazbeni projekt - room23 (school of sound). U želji da ljudstvu što kvalitetnije prezentiraju elektronsku glazbu doveli su goste iz raznih krajeva: Miss Flora (Fr), Viktoria Rebeka (Slo), Lady Morana (Zg), Slider (Slo), Pytzek (Zg), Brighton (Zg), Goran Andlar (Zg), Examine (Zg), Evano (Slo), Schemnitschki (Slo), Memories of the future (Vz) koji su uz vjernu podršku domaćih snaga Slon Motiona, Deepersounda, Flipa, Felxa i majstora vizualizacija Eymolestera, uveseljavali lica partijanera prijašnjih devet room23 evenata.

Kako se bliži vrijeme darivanja, tako su priredili i jubilarno deseto okupljanje. Za blagdan sv. Nikole u Lounge bar Room u Čakovcu (početak u 22 sata) čak iz Engleske dovode jedinstvenog i neponovljivog EVIL EDDIE RICHARDS-a. Otac tech house-a je drage volje pristao svratiti na grudanje i ostale zimske radosti, a usput će nas počastiti, nadamo se, što duljim glazbenim setom.

Svi oni koji još nisu imali prilike slušati evil Eda na djelu, ovaj event obavezno upišite u raspored, a jednako tako su dobrodošli i svi koji možda trebaju ponoviti gradivo iz glazbene kulture ili su jednostavno željni dobre atmosfere i još bolje glazbe.

Eddie Richards info:

Svestrani „Evil" Eddie Richards uvelike je zaslužan za razvoj elektronske scene u Engleskoj, a to znači i u Europi i svijetu. DJingom se bavi od sredine 80-ih godina i osnivač je prve DJ booking agencije - Dy-Na-Mix (lipanj, 1990.). Još kao klinac počeo je svirati u kultnom Camden Palace-u gdje je i dobio nadimak „Evil" sasvim slučajno jer se nije htio maskirati za jednu Halloween večer.

Bio je jedan od prvih ljudi koji su napravili The Essential Mix, koji je danas popularna emisija na BBC Radio 1. 1990. godine odlazi u Detroit i počinje bookirati i dovoditi tamošnje DJe u London gurajući američku scenu u Engleskoj ranih 90-ih. Iz Camden Palace-a odlazi kada se počinju organizirati prvi rejvovi po skladištima tzv. warehouse parties na kojima je bio jedan od prvih i najvažnijih headlinera. U međuvremenu je bio i DJ u tada popularnom bendu Visage, a surađivao je i s The Shamen, Orbital i Little Louie Vegom. U Fabricu na Wiggle večerima radi od samog početka.

„Evil" Eddie uvijek se više posvećivao promicanju drugih glazbenika nego sebe samog čemu u prilog ide i činjenica da ima čak četiri etikete - Dynamix, Lunar Tunes, Storm i Other Sound. Svirao je na svim kontinentima i u većini underground klubova na svijetu, a 2000. godine je u razdoblju od početka travnja do kraja lipnja nastupio na 40 partya u 26 gradova u 10 zemalja prešavši u tom razdoblju 97 tisuća milja.

INFO:


THE ROOM (Čakovec)
start: 22:00  end:  05:00
ulaz: 50 Kn

Lineup:

EVIL EDDIE RICHARDS
(United Kindom)
[dy-na-mix I fabric I wiggle]
www.eddierichards.net

Felx
(room23 I čk)
www.myspace.com/felxdj

Slon Motion
(James Brown is dead productnz I čk)

visuals:
VJ EYEMOLESTER
(miniPIX I dnbp I Exhibition I čk)
www.myspace.com/eyemolester

 
Komentari
+2