Odobrili kritičari i publika: 10 originalnih Netflix serija koje bi trebala pogledati

Odobrili kritičari i publika: 10 originalnih Netflix serija koje bi trebala pogledati© www.profimedia.hr

Ako nisi sigurna koju dobru seriju sljedeće gledati na Netflixu, stižemo u pomoć

Bez obzira jesi li pogledala sve preporuke na Netflixu ili ti se jednostavno ne da istraživati, a želiš početi gledati novu seriju o kojoj ćeš biti ovisna, ovaj streaming servis uvijek je pun sjajnih serija - od kojih su mnoge zapravo njihove originalne serije, odnosno Netflix Originals.
 
A ako je vjerovati kritičarima na stranici Rotten Tomatoes koja je posvećena recenzijama, informacijama i vijestima o filmu i tv serijama, Netflix ima brojne originalne serije koje se ne smiju propustiti. U nastavku smo stoga izdvojile neke od nama omiljenih, a kritički hvaljenih  originala koje bi svi obožavatelji dobrih serija trebali pogledati.

I budi bez brige, od drama do komedija, na ovom 'must-watch' popisu nalazi se od svega pomalo, tako da ćeš zasigurno pronaći svoj favorit.
 
When They See Us (2019.)

'When They See Us' je moćna dramska mini serija redateljice Ave DuVernay, a temeljena je na istinitom slučaju rasne diskriminacije jer su se pet tinejdžera našla na krivom mjestu u krivo vrijeme. 

Naime, serija prati četiri afroamerička i jednog hispano tinejdžera koji su pogrešno optuženi za silovanje u njujorškom Central Parku 1989. godine. I iako ih DNA analiza nije osudila za zločin, to su učinile porote te je svaki dječak dobio do 15 godina zatvora. Desetak godina kasnije, pravi krivac je pronađen, a zatvorenici su oslobođeni svih optužbi stoga odluče tužiti grad za odštetu...
 
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2