Od 'Outer Banksa' do 'Uljeza': Istražile smo koje to filmove i serije trenutačno svi gledaju

Od 'Outer Banksa' do 'Uljeza': Istražile smo koje to filmove i serije trenutačno svi gledaju© Instagram

Streaming platforme poput Netflixa, RTL Playa i HBO-a Go postale su popularnije za vrijeme pandemije, a upravo njih u posljednje vrijeme najviše gledamo

U jeku pandemije korona virusa ljudima se savjetuje da se prakticiraju socijalno distanciranje i ostanu kod kuće, ako mogu, kako bi im pomogli da "izravnati krivulju". I iako mjere malo pomalo već popuštaju, i dalje većinu vremena provodimo kod kuće, a kada završimo omiljenu knjigu i napravimo sve kućanske poslove, mnogi od nas pitaju se što sljedeće učiniti. 

Srećom, ovdje su Netflix, RTL Play i HBO Go, streaming platforme koje sadrže tisuće televizijskih emisija i filmova koji obuhvaćaju svaki žanr i uz koje ti zasigurno neće biti dosadno, a posebno su postale popularne za vrijeme pandemije.  

Svim tim platformama jedno je zajedničko - na početnoj stranici objavljuju filmove i serije koje njihovi korisnici najviše gledaju. Stoga, ako nemaš inspiracije što sljedeće gledati, upali laptop ili televizor i pogledaj neke od tih filmova ili serija. 
 
Kako bismo ti suzile izbor, izdvojile smo deset filmova i serija koje se ovih dana najviše gledaju - od Netflixove serije "Outer Banks" i filma "Uljez" na HBO-u Go do showa "Love Island" na RTL Playu. 

 
1. "Never Have I Ever" (Netflix)

Nova serija iz 2020. tek je nedavno stigla na Netflix, a gledatelji širom svijeta već ju obožavaju. Priča prati 15-godišnju učenicu Devi koja, nakon što se suočila s dvostrukim traumama gubitka oca i sposobnosti hoda, kreće u drugi razred srednje škole i pokušava se etablirati kao cool djevojka, ali prijatelji, obitelj i njezini osjećaji to joj nimalo ne olakšavaju

 
1/11
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2