Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Nina Kraljić predstavila video za novi singl „Lay You Down“

Nina Kraljić predstavila video za novi singl „Lay You Down“

Sa svog debitantskog albuma «Samo» Nina Kraljić objavljuje novi singl i video

Pjesmu „Lay You Down“ Nina je napisala prije 5 godina – tada je spojila dvije svoje pjesme u jednu, shvativši da se vrte oko iste ideje. Do same realizacije pjesme prošlo je dosta vremena, budući da se korak po korak predstavljala publici u kantautorskom svjetlu. Tijekom snimanja ESC singla „Lighthouse“, Nina je imala priliku upoznati austrijsku glazbenicu i autoricu Taniu Saedi, s kojom je pjesma „Lay You Down“ dobila svoj konačni oblik, a za produkciju se zatim pobrinuo Ivan Popeskić, tijekom rada na albumu prvijencu „Samo“.

Koncept videospota započet je s idejom da se prvotno samo pjeva i svira klavir, s obzirom da je pjesma tako i nastala, no na kraju se priča razvila u mini-film, snimljen u jednom danu u Palači Dverce. „Preko fotografa Hrvoja Golubića, koji je fotografirao dokumentarne fotografije na snimanju videospota, upoznala sam Zvonimira Murkovića i njegovu djevojku Doru Borovičku, koji su u ulozi redatelja i idejnih scenarista preuzeli na sebe rad na ovom projektu, na čemu sam im svima iznimno zahvalna“ otkriva Nina i nastavlja: „Pretvorili su moju ispričanu priču u stvarnost i konkretne ideje i maksimalno profesionalno odradili sve što smo zacrtali. Snimanje - iako hektično, jer smo morali u jednom danu snimiti cijeli mini film, je proteklo u izvrsnom raspoloženju. Isplatilo se presvlačiti u četiri haljine kada su u pitanju haljine dizajnera Ivice Skoke.  Savršeno su se uklopile u prostor i pjesmu i same za sebe pričale našu priču“.

 

 „Lay You Down“ nasljeđuje singl „Negdje“, predstavljen krajem rujna prošle godine, a ujedno je i prvi Ninin singl na engleskom jeziku, nakon eurovizijskog „Lighthouse“. Od ranije plovi radijskim eterom, a od sada je dostupan u digitalnom obliku, diljem svijeta:
https://Nina.lnk.to/LayYouDown

Izniman videospot objavljen je na Nininom službenom YouTube VEVO kanalu:
 
Foto: Hrvoje Golubić
 
Komentari
+2