Nina Kraljić predstavila video za novi singl „Lay You Down“

Nina Kraljić predstavila video za novi singl „Lay You Down“

Sa svog debitantskog albuma «Samo» Nina Kraljić objavljuje novi singl i video

Pjesmu „Lay You Down“ Nina je napisala prije 5 godina – tada je spojila dvije svoje pjesme u jednu, shvativši da se vrte oko iste ideje. Do same realizacije pjesme prošlo je dosta vremena, budući da se korak po korak predstavljala publici u kantautorskom svjetlu. Tijekom snimanja ESC singla „Lighthouse“, Nina je imala priliku upoznati austrijsku glazbenicu i autoricu Taniu Saedi, s kojom je pjesma „Lay You Down“ dobila svoj konačni oblik, a za produkciju se zatim pobrinuo Ivan Popeskić, tijekom rada na albumu prvijencu „Samo“.

Koncept videospota započet je s idejom da se prvotno samo pjeva i svira klavir, s obzirom da je pjesma tako i nastala, no na kraju se priča razvila u mini-film, snimljen u jednom danu u Palači Dverce. „Preko fotografa Hrvoja Golubića, koji je fotografirao dokumentarne fotografije na snimanju videospota, upoznala sam Zvonimira Murkovića i njegovu djevojku Doru Borovičku, koji su u ulozi redatelja i idejnih scenarista preuzeli na sebe rad na ovom projektu, na čemu sam im svima iznimno zahvalna“ otkriva Nina i nastavlja: „Pretvorili su moju ispričanu priču u stvarnost i konkretne ideje i maksimalno profesionalno odradili sve što smo zacrtali. Snimanje - iako hektično, jer smo morali u jednom danu snimiti cijeli mini film, je proteklo u izvrsnom raspoloženju. Isplatilo se presvlačiti u četiri haljine kada su u pitanju haljine dizajnera Ivice Skoke.  Savršeno su se uklopile u prostor i pjesmu i same za sebe pričale našu priču“.

 

 „Lay You Down“ nasljeđuje singl „Negdje“, predstavljen krajem rujna prošle godine, a ujedno je i prvi Ninin singl na engleskom jeziku, nakon eurovizijskog „Lighthouse“. Od ranije plovi radijskim eterom, a od sada je dostupan u digitalnom obliku, diljem svijeta:
https://Nina.lnk.to/LayYouDown

Izniman videospot objavljen je na Nininom službenom YouTube VEVO kanalu:
 
Foto: Hrvoje Golubić
 
Komentari
+2