Nezaboravni filmski poljupci

Nezaboravni filmski poljupci

Ovi filmski poljupci otopili su srca i najstrožim kritičarima

Bez obzira na to voliš li romantične filmove ili ti idu na živce zajedno sa ženama koje plaču i smiju se na njih, moraš priznati da si se barem jednom uhvatila u trenutku (svojom voljom ili ne) kada te je neka romantična scena ganula. 

Dok smo bile malene djevojčice maštale smo o ljubavi slušajući čarobne priče o Snjeguljici, Trnoružici, Pepeljugi, ali i o njihovim prinčevima na bijelim konjima. Sada kad smo odrasle tu i tamo si priuštimo trenutak čarobne ljubavi gledajući romantične filmove, iako smo u duboko u sebi svjesne da su te scene daleko od realnosti.

Mi ti donosimo malenu dozu najčarobnijih filmskih poljubaca koji nikoga nisu ostavili ravnodušnima. 

1. Romeo i Julija


Iako mnogi ovu ljubavnu priča smatraju klišejom, mi vjerujemo da su klišeji postali klišeji s razlogom. Uostalom, malenoj djevojčici u tebi je nekada još uvijek potreban trenutak vjere u neizmjernu ljubav koji ti ovaj film nudi.

Julija s osmjehom bježi od dosadne majke i zaručnika kojeg ne voli, a Romeo ju povlači za sobom u dizalo gdje napokon dobivaju miran trenutak za sebe, a magija se osjeti čak i preko malih ekrana. U jednoj sekundi svima staje dah, osmijeh se pojavljuje na licu, a zatim se nastavlja jednako dobra tragična priča.

1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2