Ljeto je stiglo, a mi smo izdvojile nekoliko filmova koje obožavamo gledati u ovo doba godine

Ljeto je stiglo, a mi smo izdvojile nekoliko filmova koje obožavamo gledati u ovo doba godine© Instagram/grease.1978/the_notebook

Filmovi čija se radnja odvija ljeti u ovo doba godine posebno su nam dragi, bilo da se radi o romantičnim ljetnim avanturama, ili jezovitim horor filmovima smještenima tik uz obalu

Ljeto je konačno stiglo, a ništa ne pobjeđuje ljetnu vrućinu poput gledanja nekih od najboljih ljetnih filmova svih vremena - uz klima uređaj koji radi punom parom, hladnu limunadu, grickalice i dobro društvo. 
 
Filmove čija se radnja odvija ljeti obožavamo gledati tijekom cijele godine, ali u ovo doba godine posebno su nam dragi, bilo da se radi o romantičnim ljetnim avanturama, ljetnim putovanjima ili jezovitim horor filmovima smještenima tik uz obalu.

Bilo da tražiš film čija je radnja smještena u srednjoj školi, poput "Čarobnih hlača" ili film "Mokro vruće američko ljeto" koji će te podsjetiti na duge, vruće dane koje si provela u kampu, napravile smo popis najboljih ljetnih filmova uz koje ćeš konačno dobiti onaj pravi ljetni osjećaj, ali i uz koje ćeš se moći opustiti u nadolazećim ljetnim večerima. 


 
"Mamma Mia!" (2008.)

Ljubavna priča smještena na grčkom otoku uz pregršt zabave "Mammu Miu" čini vrhunskim ljetnim filmom. Sophie (Amanda Seyfried) se udaje i želi da ju otac isprati niz oltar. Međutim, tu se javlja jedan mali problem - njezina majka Donna (Meryl Streep) nije u potpunosti sigurna tko je njezin otac. Sophie na kraju poziva sva tri potencijalna oca u njihov hotel u Grčkoj, i tako započinje priča o ljubavi i tajnama - sve uz glazbu popularne grupe ABBA.


 
1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 5.7.2020 17:04:27
  • Bodova: 53076
  • Prijavi
Mama Mia mi je super lijepi film,kao i Briljantin.