Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Knjiga tjedna: Svaki dan, svaki sat

Knjiga tjedna: Svaki dan, svaki sat

Prvijenac Nataše Dragnić odmah je po objavljivanju postigao izniman uspjeh, a prava za prijevod prodana su u čak 28 zemalja

Makarska, šezdesetih godina. Sve počinje novom novcatom torbom. Ima bijele i plave pruge te žutu ribu u sredini, a pripada Dori, koja upravo kreće u vrtić. Luka još nikad nije vidio ništa tako lijepo! Petogodišnjak je toliko očaran njome da zaboravi disati, te se onesvijesti. Dora ga poljupcem budi i oni postaju nerazdvojni - sve do jednoga rujanskog dana nekoliko godina poslije, kad se Dora s roditeljima odseli u Pariz.

Nakon šesnaest godina iznova se susretnu, i to u gradu ljubavi. Dora, koja je ostvarila svoj san da postane kazališna glumica, odlazi s prijateljima na otvorenje izložbe. Umjetnik je Luka... Iako nema sumnje da mogu biti sretni samo zajedno, život kreće nepredviđenim tijekom.

Prvijenac Nataše Dragnić, koja piše na njemačkome, odmah je po objavljivanju postigao izniman uspjeh, a prava za prijevod prodana su u čak 28 zemalja. "Svaki dan, svaki sat" bezvremena je i moderna ljubavna priča: bezvremena u svojem vjerovanju u predodređenost s kojom dvoje ljudi dijeli sudbinu, a moderna u svojoj spoznaji da je život mnogo kompleksniji. Ljubavni roman nabijen emocijama, pun poezije i napetosti.

"Bogat, lepršav, elegantan roman Svaki dan, svaki sat pokazuje svijet u kojem je ljubav jača od volje." - Simon Van Booy

"Natašu Dragnić uspoređuju s Pa­ol­om Giordanom, Davidom Glattauerom, Davidom Nichollsom i Annom Gavaldom." - divisione la republica

***

Nataša Dragnić rođena je 1965. u Splitu. Nakon studija germanistike i romanistike i magisterija iz književnosti u Zagrebu završila je diplomatsku školu u Zagrebu i Berlinu. Od 1994. živi u Erlangenu i predaje njemački za strance, francuski, engleski i hrvatski. Njezin prvijenac "Svaki dan, svaki sat" već je prije objavljivanja doživio velik uspjeh te su prava za prijevod prodana u čak 28 zemalja.


Nataša Dragnić: Svaki dan, svaki sat
Prijevod: Latica Bilopavlović Vuković
Izdavač: Fraktura
Godina izdanja: 2012.
broj stranica. 272 str.
Uvez: tvrdi s ovitkom
Cijena: 139,00 kn
 
Komentari
+2
 
Moderator
-nany-
  • 15.5.2012 23:08:14
  • Bodova: 133873
  • Prijavi
Neću kupiti, ali ću potražiti u knjižnici.
Moderator
-ela-
  • 14.5.2012 17:50:14
  • Bodova: 39986
  • Prijavi
Zanimljivo,samo ne volim baš ljubiće.
lily_
  • 14.5.2012 11:27:55
  • Bodova: 7599
  • Prijavi
mislim da ću kupiti ovu knjigu..djeluje interesantno za pročitai..