Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Knjiga tjedna: Odgojite svoje dijete bez vikanja

Knjiga tjedna: Odgojite svoje dijete bez vikanja

Revolucionaran pristup odgoju djece

Započnite revoluciju u svojoj obitelji... OVOGA TRENUTKA!

Mislite li da je to lakše reći nego učiniti? No, sada više nije, i to zahvaljujući knjizi »Odgojite svoje dijete bez vikanja«, utemeljenoj na pristupu koji roditelje u cijelom svijetu može nadahnuti da istinski promijene obiteljsku dinamiku. Njezin je autor mr. sc. Hal Edward Runkel, američki bračni i obiteljski terapeut te jedan od najpriznatijih svjetskih stručnjaka za to područje.

Time što napušta pristupe koji se usredotočuju na djecu i temeljena metodama koje neminovno dovode do neuspjeha, »Odgojite svoje dijete bez vikanja« potiče vas da se:
USREDOTOČITE NA SEBE
BUDETE SMIRENI
NEPREKIDNO RADITE NA SEBI

»Odgojite svoje dijete bez vikanja« ne bavi se samo jačinom našega glasa dok se obraćamo djetetu. Uči nas da reagiramo smireno i staloženo i to tako da se usredotočimo na svoje ponašanje umjesto na ponašanje svoje djece – za njihovo dobro.

Kada to shvatimo i odlučimo promijeniti sebe kako bismo bili najbolji roditelji svojoj djeci, i ishod će biti najbolji – nagrada će nam biti djeca koja su odgovorna, smirena, samostalna, samouvjerena...

Ovo nije samo »još jedna knjiga o odgoju djece«. Ovo je prva knjiga koja od početka do kraja tvrdi da u roditeljstvu NIJE RIJEČ O DJECI... VEĆ O RODITELJIMA.

Autor: mr.sc. Hal Edward Runkel
Uvez: meki
Broj stranica: 172
Cijena: 79,00 kn
Izdavač: V.B.Z. Zagreb

 
Komentari
+2
 
d13
  • 6.1.2009 16:10:19
  • Bodova: 657
  • Prijavi
pa svi bi mi željeli biti pacifisti uvijek ali amerikanci puno filozofiraju,pogotovo ti njihovi terapeuti..polako me živciraju.tamo ljudi(ne svi) sve shvačaju doslovno i kako im se nacrta.činjenica da je sve stvar odgoja ali bit je uklopiti svega pomalo, oni samo odlaze iz krajnosti u krajnost, što se tiče trenutne situacije i dalje sam uvjerenja da su naša djeca i po stavu prema životu i inteligenciji daleko ispred njih kao i mi roditelji,rađe neka pričaju o otuđenju.