Knjiga tjedna: Hrana za život

Knjiga tjedna: Hrana za život

Novo, dopunjeno i ilustrirano izdanje jednog od najvećih domaćih bestselera s područja zdrave prehrane!

„Organski uzgoj, prirodne namirnice, održivi razvoj i ekologija bili su i ostali put koji je uvijek posebno privlačio naša srca. Makrobiotika je spojila sve te ideje u nastojanju da živimo humanije i pozitivnije, s puno strasti, humora, predanosti…
Nadamo se da će knjiga biti poticaj za promjenu vašeg načina prehrane, a posljedično i kvalitete ukupnog življenja i zdravlja našeg planeta.“

 Jadranka Boban Pejić i Zlatko Pejić

Već 15 godina prvijenac Jadranke Boban Pejić i Zlatka Pejića, vodećih stručnjaka s područja prirodne prehrane, jedan je od glavnih priručnika za sve ljude koji odluče prehranom dugoročno ulagati u svoje zdravlje. Deseci tisuća ljudi pomoću ove knjige uspjeli su preispitati i poboljšati svoje prehrambene navike, a s obzirom na to da se ona bavi pitanjima koja muče suvremenog čovjeka, njezin je utjecaj išao i puno dalje.

Dopunjeno i redizajnirano izdanje ove jezgrovite, lako razumljive te prisno pisane knjige ponovno će dokazati da je neizostavna riznica spoznaja o zdravlju i polazišna točka za sve koji žele unaprijediti svoje zdravlje prihvaćanjem makrobiotičkih načela življenja. Izlaskom redizajniranog izdanja knjige „Hrana za život“ obilježava se i 25 godina rada njezinih autora Zlatka Pejića i Jadranke Boban Pejić začetnika makrobiotičkog pristupa i pionira na području zdravih stilova življenja u Hrvatskoj.

Planetopija poklanja knjigu "Hrana za život" najbržoj čitateljici koja točno odgovori na pitanje:

Koje je godine prvi put izdana knjiga "Hrana za život"?

Odgovore zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, nadimak, adresa i kontakt telefon) šaljite na mail info@zena.hr s naznakom "Hrana za život".


Dobitnica je Elizabeta Račić
 
Jadranka Boban Pejić, Zlatko Pejić: Hrana za život

Cijena: 135 kuna
Broj stranica: 216
Uvez: meki
Godina izdanja: 2010.
Izdavač: Planetopija
 
Komentari
+2