Knjiga tjedna: Da me barem možeš vidjeti

Knjiga tjedna: Da me barem možeš vidjeti

Novi bestseler autorice velikog hita P.S. volim te

Ni u snu ne biste pomislili od koga sve možete očekivati pomoć…

Sve u životu Elizabeth Egan ima svoje mjesto, od šalica za espresso u blistavo čistoj kuhinji do uzoraka materijala i boja u njenoj tvrtki za uređenje interijera. Red i temeljitost drže Elizabethin život pod kontrolom, a njeno srce daleko od boli i patnje koju je pretrpjela u prošlosti.

Jedina je mrlja u njezinu besprijekornom životu sestra Saoirse. Crvenokosa vjetropirka iza sebe uvijek ostavlja nered koji Elizabeth, jasno, svim silama nastoji srediti – a to uključuje i Saoirseina šestogodišnjeg sina Lukea. Neprestano balansiranje između brige za nećaka i vođenja vlastite tvrtke ostavlja Elizabeth malo vremena za pogrešku – ili za zabavu.

Jednog je dana u Lukeov i njezin život ušetao stranac. Ivan je bezbrižan, spontan i uvijek spreman za novu pustolovinu – on je sve ono što Elizabeth nije. U tren joj se oka uvukao pod kožu i preokrenuo joj život naglavce.

Elizabeth malo toga zna o Ivanu – tko je on i je li doista onakav kakvim se doima. Sanjari o njemu, no ima li njihova veza budućnost…
 
Topla priča ispričana prepoznatljivim stilom Cecelije Ahern, Da me barem možeš vidjeti roman je u kojem se krije veliko srce – i trunka čarolije.
 
Ovaj će vas roman zasigurno dirnuti.
Glamour
 
Da me barem možeš vidjeti priča je o ljubavi i prijateljstvu koja će vas u potpunosti opčarati.
Company

Prije ulaska u spisateljske vode Cecelia Ahern diplomirala je novinarstvo i medije. Njezin prvi roman P.S. volim te bio je jedan od najprodavanijih prvijenaca u 2004. godini, zauzeo je prvo mjesto na ljestvici uspješnica Sunday Timesa i bio uvršten u djela preporučena kao ljetno štivo u popularnoj televizijskoj emisiji Richard i Judy. Tvrtka Warner Bros snimila je film prema ovome romanu s Hilary Swank u glavnoj ulozi. P.S. volim te jedan je od najprodavanijih romana i u Hrvatskoj. Drugi roman Cecelije Ahern, Na kraju duge, također je objavljen u biblioteci Profil bestseler.
Cecelia živi u okolici Dublina i piše novi roman.

Izdavač PROFIL International je darovao 3 najbrže čitateljice koje su točno odgovorile na pitanje s primjerkom knjige "Da me barem možeš vidjeti" .

Točan odgovor na pitanje: "Koje su još knjige ove autorice objavljene u Hrvatskoj?"
bio je : „P. S. Volim te“ i „Na kraju duge“.

Zahvaljujemo čitateljicama na sudjelovanju!

 
Komentari
+2