Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Knjiga tjedna: Bijela masajka

Knjiga tjedna: Bijela masajka

Istinita ljubavna priča koja vas nagonski tjera na čitanje

Možete li zamisliti ljubav i suživot suvremene i emancipirane švicarke i neciviliziranog ratnika iz afričkog plemena?

Istinita priča mlade Švicarkinje koja se za kratke posjete Keniji zaljubila u ratnika plemena Massai. Odlučuje ostati s njim u neciviliziranom plemenu. Ovo je dnevnik o četiri godine njegon života provedenog u kenijskoj divljini daleko od civilizacije, o nezamislivim uvjetima života, o gladi i ritualnim sakačenjima, kada je opsesivno slijedila veliku ljubav prošla kroz raj i dotakla pakao, jer se najljepši san počeo pretvarati u najgoru noćnu moru. Neprekidna pustolovina u Africi dovela ju je do spoznaje njenih tjelesnih i duhovnih granica. Priča je to o borbi za život u kojoj su Bijela Masajka, Corinne Hofmann i njena kći Napirai pobijedile.

Tražite li romantičnu priču ili avanturu, bit ćete oduševljeni, a prava snaga memoara spisateljice Hofmann počiva na njenoj sposobnosti da čitatelja unese u svijet afričkog busha, dok uči kako biti Lketingova žena koja živi kolibi i mora se nositi s stranim seksualnim običajima, koja se bori unijeti ravnotežu u plemenski život sa znanjima koja je stekla kao suvremena europska žena. Idila, koju kvare ljubomorni izljevi muža Lketingam, završava nakon četiri godine, kad Hofmann s kćeri bježi u Švicarsku.

Istinita ljubavna priča koja vas nagonski tjera na čitanje.

Bijela masajka
Autor  Corinne Hofmann
Cijena: 159,00 kn tvrdi uvez
           119,00 kn meki uvez
Uvez  tvrdi, meki
Broj stranica  310
Izdavač: Stanek

 
Komentari
+2
 
malabroj1
  • 21.3.2011 11:35:21
  • Bodova: 2258
  • Prijavi
Knjiga je odlična!