Indira ne krije sreću i doista ima razloga za slavlje

Indira ne krije sreću i doista ima razloga za slavlje© Josip Regović/Pixsell

Indira Levak i nakon nastupa na Dori radi punom parom, a sada je dobila i veliko priznanje za svoj prvi samostalni album

U Banja Luci je održana dodjela 23. Oskara popularnosti koja je publici priredila spektakularni glazbeni show, gdje su gostovale najveće regionalne zvijezde. Nastupila je i pjevačica Indira Levak koja je svojim energičnim nastupom rasplesala publiku, a njezin album "Valkira" osvojio je Oskar popularnosti. 
"Moram priznati da mi se u posljednje vrijeme samo nižu dani za pamćenje, prepuni lijepih trenutaka. Veselje, radost, sreća- te riječi najbolje opisuju i jučerašnju večer kada je moj prvi samostalni album "Valkira" osvojio nagradu za pop album godine u regiji!
Veseloj banjalučkoj publici zahvalila sam na najbolji način- pjesmom i obećala da se uskoro družimo i na koncertu. 
Hvala mom autorskom timu i RTL Musicu na odlično odrađenom poslu, "Valkira" je postigla sve što smo htjeli.“- izjavila je uvijek dobro raspoložena Indira koja već radi na novom albumu koji bi do kraja godine trebao biti predstavljen publici.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sinoć je održan 23. Oskar popularnosti u Banja Luci koji je publici priredio spektakularni glazbeni show, gdje su nastupile najveće regionalne zvijezde. Moram priznati da mi se u posljednje vrijeme samo nižu dani za pamćenje, prepuni lijepih trenutaka! Veselje, radost, sreća- te riječi najbolje opisuju i jučerašnju večer kada je moj prvi samostalni album "Valkira" osvojio nagradu za pop album godine u regiji!?? Veseloj banjalučkoj publici zahvalila sam na najbolji način- pjesmom i obećala da se uskoro družimo i na koncertu! Hvala mom autorskom timu i @rtl_music na odlično odrađenom poslu, Valkira je postigla sve što smo htjeli. ?? #oskarpopularnosti #banjaluka #regija #album #valkira #indiraforza #životjesada

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

 
Komentari
+2