Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Humanitarni božićni JabbaTon

Humanitarni božićni JabbaTon

Za djecu s onkološkog odjela klinike za dječje bolesti u Klaićevoj u KSETU

KSET, subota – 20.12.2008.

Božić je vrijeme darivanja, i iako bi dobra djela trebali činiti svaki dan nema bolje prilike za to od samog Božića. Iako svojim doprinosom ne možemo učiniti velike stvari kao što bi htjeli, ono malo što možemo je iskreno i od srca. Zato smo ove godine odlučili barem malo uljepšati Božić onim najranjivijima i manje sretnima od nas samih, djeci koja hrabro vode svakodnevnu bitku da bi slijedeći Božić provela u svojim kućama umjesto unutar bolničkih zidova.

Sav prihod od karata biti će utrošen na božićne poklone za djecu sa onkološkog odjela klinike za dječje bolesti Zagreb, u Klaićevoj ulici. A poklone ćemo im osobno uručiti netom pred Božić, u ime svih Vas Jabbana koji ćete nas podržati, udruge “TON” a samim time i cijele JabbaTon ekipe, te KSET-a u pratnji naših prijatelja plesača koji osim što će nastupiti na ovom JabbaTonu, također će svojim plesom razveseliti i djecu u samoj bolnici. 

No da bi atmosfera na samom tulumu također bila prava božićna, kao i prošle godine smo za Vas pripremili santa kapice, božićne Jabba palačinke te tradicionalnu JabbaKiju da Vas ugrije u ove zimske dane. 

Nadamo se da Vam razloga za dolazak ne manjka, te da ćete nas podržati u našoj namjeri da toj djeci prenesemo dio božićnog Jabba duha uz osmijeh od uha do uha!
Nama nitko ne može ukrasti Božić!

Cijeli događaj će medijski popratiti ekipa sa Transmeet.Tv internet televizije. Video reportažu u punom formatu ćete moći pogledati na www.transmeet.tv

KSET, subota – 20.12.2008.
Start: 22:00
Od srca za djecu: 35kn

www.myspace.com/jabbaton
www.jabba-crew.com
www.kset.org

file under: Xmas

Space Cookies (female dance act /ZG)
www.myspace.com/dance_warehouse

Ministry of Silly Walks (funk style dance duo /ZG)
www.myspace.com/funkyministry

Yesh
Venom
Rea
Nesho
PJ Gaga
VJ Khumche + Sebo

 
Komentari
+2