Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Grupa Bang Bang odlučila je začiniti 65. Zagrebački festival s pjesmom "Papar i sol"

Grupa Bang Bang odlučila je začiniti 65. Zagrebački festival s pjesmom "Papar i sol"

S pjesmom ˝Papar i Sol˝ bend Bang Bang će se 26.siječnja po treći put predstaviti na 65. Zagrebačkom festivala

Nakon što su nam uz pomoć Saše Antića objasnili "Kako stoje stvari", Bang Bang novom pjesmom daje nadu kako različitosti zajedno ipak mogu opstati.

"Nakon ljeta i najezde meteoroloških pjesama na hrvatskim top listama, Bang Bang započinje novi trend začinsko-gastronomskih pjesama" - u šali objašnjava autor pjesme Hrvoje Prskalo te dodaje - "s prošlim singlom napravili smo mali izlet i dotakli se društveno angažiranih tema. Pjesma "Papar i sol" nije isključivo ljubavne tematike. Poanta je da ljudi suprotnih karaktera i svjetonazora mogu funkcionirati i opstati kako u politici i ostalim društvenim sferama tako i u ljubavnim odnosima. Bitan je balans i kompromis."

Spot za pjesmu ˝Papar i sol˝ potpisuje dvojac Raul Brzić i Ljubo Zdjelarević kojima je ovo već sedmi spot za grupu Bang Bang.  
 
Video spot:


˝Ljubo i Raul prvenstveno su naši dobri prijatelji s kojima volimo surađivati i stvarati spotove. Trudimo se snimati glazbu i spotove koja nas izdvaja od ostalih. Volimo eksperimente i izazove tako da već sada razmišljamo kako bi nam mogao izgledati sljedeći spot. Spot za pjesmu ˝Papar i sol˝ stavlja naglasak na razlike i suprotnosti, a cijelu priču naglasili su stajling (BiteMyStyle Fashion design), šminka (Ivana Bilandžija-Billy) i neobične perike (Katica Topčić- Fabula De Forma)˝- ističe pjevačica benda Lara Antić Prskalo.

S pjesmom ˝Papar i Sol˝ bend će se 26.siječnja po treći put predstaviti na 65. Zagrebačkom festivalu. Prvi nastup na festivalu bio je 2015. godine kada je bend nastupio s pjesmom ˝Imam˝.

˝Imam˝ nam je otvorila mnoga vrata i to je pjesma koju na našim koncertima publika želi čuti više puta . Upravo ta pjesma i nastup na Zagrebačkom festivalu, približio nas je široj publici. Velika je čast, za sve glazbenike koji sudjeluju nastupiti na jednom takvom festivalu i svirati uživo uz direktan televizijski prijenos. Činjenica da se već treću godinu vraćamo na festival, najbolje govori koliko nam je lijepo i ugodno.˝ zaključuje Lara.
 
Foto: Ljubo Zdjelarević
 
Komentari
+2