Filmovi i serije koji u travnju dolaze na Netflix, a koje jedva čekamo pogledati

Filmovi i serije koji u travnju dolaze na Netflix, a koje jedva čekamo pogledati© Instagram

Puno je streaming servisa koji nam pomažu da nam ne bude dosadno, a Netflix je jedan od njih. Izdvojile smo deset novih naslova koji stižu na omiljenu platformu

Sada je, više no ikada, idealno vrijeme za gledanje Netflixa i svih serija i filmova koje ima u ponudi. Gledanje Netflixa mnogima je omiljena aktivnost, a u travnju te očekuje još više novih, ali i starih naslova.

Od melankoličnog Charliejeva svijeta i odlične komedije Samo prijatelji, ili pak Matrixa za ljubitelje znanstvene fantastike, naći će se za svakoga ponešto.
 
Pripremi svoj televizor ili laptop, napravi kokice, i uroni u nove filmove i serije koji te ovog travnja očekuju na Netflixu, a mi smo ih izdvojile deset.

 
Samo prijatelji (2005.)

Američka božićna komedija o dvoje prijatelja iz srednje škole. Tijekom boravka u rodnom gradu za vrijeme Božića, muškarac se susreće licem u lice sa svojom najboljom prijateljicom iz srednje škole - ženom čije ga je odbijanje pretvorilo u bijesnog ženskaroša.

Djevojka sa svim darovima (2016.)

U bliskoj budućnosti čovječanstvo je opustošila tajanstvena bolest, a jedina nada čovječanstva je mala skupina hibridne djece koja žudi za ljudskim mesom. Djeca idu u školu u vojnu bazu u ruralnoj Britaniji, gdje su podvrgnuti okrutnim eksperimentima dr. Caroline Caldwell, a školska učiteljica Helen postaje posebno bliska s izvanrednom djevojkom po imenu Melanie.


 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2