Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Exhibition - Open air festival elektronske glazbe

Exhibition - Open air festival elektronske glazbe

U utorak, 24. lipnja 2008 na Totomoru kraj Varaždina održava se open air event

8th Exhibition,  open air event koji raste iz godine u godinu, održat će se u utorak, 24. lipnja 2008., dan prije Dana državnosti RH, na atraktivnoj lokaciji jezera i rekreacijskog centra Totomore u mjestu Totovec pokraj Varaždina. Riječ je o projektu koji i ove godine, zahvaljujući visokoj organizacijskoj razini, dovodi zvučna imena, desetak renomiranih domaćih i inozemnih izvođača i DJ-a, među kojima se posebno izdvaja Robert Babicz aka Rob Acid, virtuoz elektronske glazbene produkcije. Na čarobnoj, već provjerenoj lokaciji jezera Totomore, nastupe vrsnih glazbenika pratit će visual art performanse, što uključuje izvrstan sound-sistem, svjetlosne instalacije, plesne izvedbe…

Glavna atrakcija bit će live-nastup Roberta Babicza, koji prvi put gostuje u Hrvatskoj. Starijim generacijama poznat i kao Rob Acid, jedan je od pionira elektronske acid house scene u Njemačkoj. Od svojih prvih produkcija, 90-ih, do danas u okviru  brojnih projekata nanizao je stotinjak vinyl/cd izdanja i remixa raznih stilova - od eksperimentalne ambijentalne glazbe na tragu Karla-Heinza Stockhausena do klupskih rave acid himni za Svena Vatha.

Njegov album "A Cheerful Temper", objavljen 2007. za izdavačku kuću Systematic, koji je kritika ocijenila izvrsnim, rezimira njegov dosadašnji rad i kristalno čist zvuk na najvišoj razini kao pravo malo elektroničko remek-djelo u kojem prelama glazbene stilove tech-elektronike i klasičnog house zvuka. Da bi dobio taj specifični zvuk, koristi unikatne i  modificirane glazbene strojeve. Softverske tvrtke Native Instruments i Steinberg služe se njegovim programerskim vještinama u stvaranju novih kolekcija zvukova, a usluge njegova vrhunskog glazbenog studija koriste i mnogi svjetski poznati izvođači te izdavačke kuće. Riječju, Robertovo je ime sinonim za vrhunsku mastering i postprodukcijsku uslugu.

Uz Babicza, svirat će njemački DJ-i Pierce, Marcus Wesen i Patrick Twirdy, izvrstan hrvatski produkcijski dvojac Shuma, Royce i Mystic iz Slovenije, te domaće snage – DJ-i  Yapa, Dennie, Nitevision, Fibo, Nino i nezaobilazni video-umjetnik Eyemolester, koji daje prepoznatljiv pečat čitavom događanju. 
 
LINEUP:

 ROBERT BABICZ aka ROB ACID (Germany) Live nastup
        www.robertbabicz.de
        www.myspace.com/robertbabicz
PIERCE (Germany)
       http://www.djpierce.de/
       www.myspace.com/piercecologne
MARCUS WESEN (Germany)
       http://www.markuswesen.com/
       www.myspace.com/markuswesen
PATRICK TWIRDY (Germany)
       http://www.patricktwirdy.de/
       www.myspace.com/patricktwirdy
ROYCE (Slovenia)
       http://www.djroyce.si/
MYSTIC (Slovenia)
       www.myspace.com/djmystic1
SHUMA (Zagreb) Live nastup
       www.myspace.com/shumamusic
DENNIE (Varaždin)
       www.myspace.com/denyk
FIBO  (Čakovec)
      www.myspace.com/djfibo
NINO  (Čakovec)
      www.myspace.com/ninocramer
YAPA (Varaždin)
      www.myspace.com/djyapa
NITEVISION (Varaždin)
      www.myspace.com/djnitevisionnv 
EYEMOLESTER (Čakovec) visuals
      http://www.eyemolester.com/   
      www.myspace.com/eyemolester

start: 19 End: 10 sati

ULAZ: 80 kn  /  11 eur 

Dio prihoda od kupnje ulaznica donira se  UNICEF-u  za pomoć dijeci i obiteljima pogođenim ciklonom Nargis u Mianmaru te  Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec- djeci s posebnim potrebama.

Kako doći do Exhibitiona na Totomoru????    Klikni pa vidi   MAPA LOKACIJE

U slučaju vremenske nepogode event će se održati u zatvorenom dijelu kompleksa „TOTOMORE“!

INFO:  
www.exhibitionfest.com
http://www.myspace.com/exhibitionparty
info@exhibitionfest.com
exhibitionfest@gmail.com

 

 
Komentari
+2