Bliže se Emmyji pa smo izdvojile nominirane serije koje bi trebala pogledati

Bliže se Emmyji pa smo izdvojile nominirane serije koje bi trebala pogledati© Instagram/Schitt's Creek

Ako tražiš ideju za novu seriju, izdvojile smo manje razvikane serije nominirane za Emmy koje si možda propustila, ali bi ih svakako trebala pogledati

Prvi put ikad, 72. Emmy nagrade ove godine održat će se kao virtualni događaj zbog ograničenja produkcije koja je posljedica pandemije koronavirusa. Unatoč tome, 20. rujna očekuje nas uzbudljiva večer jer mnoge serije koje volimo nalaze se među nominiranima, uključujući Stranger Things i Unorthodox.
No, s obzirom na zlatno doba streaming servisa, bilo je mnogo sjajnih serija koje je prosječni gledatelj možda previdio, posebno s platformama poput Netflixa, HBO-a ili Amazon Primea koji svake godine objavljuju oko sto novih serija. 

Budući da smo velike obožavateljice dobrih serija, naša današnja misija je skrenuti ti pažnju na serije nominirane za Emmy ove godine koje možda nisi gledala, ali bi svakako trebala.
 
Dead To Me (Netflix)

Kratki sadržaj: "Snažno prijateljstvo cvjeta između jedne uštogljene udovice i žene slobodnog duha sa šokantnom tajnom u ovoj crnohumornoj komediji..."

Zašto bi je trebala pogledati: "Dead to Me" vrijedi gledati zbog divljih preokreta i crnog humora koji su samo poboljšani odličnim izvedbama glumica Linde Cardellini i Christine Applegate. Uostalom, radnja u kojoj se dvije dijametralno različite žene koje se spletom čudnovatih okolnosti zbližavaju da bi se ispostavilo da baš ništa nije bila slučajnost - napeta je priča koju ne želiš propustiti. Trenutno su dostupne dvije sezone, a u nestrpljivom smo iščekivanju treće...
 
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2