10 super filmova koji će te odvesti u svijet mašte i čarolije

10 super filmova koji će te odvesti u svijet mašte i čarolije© Unsplash

Magični filmovi koje obožavamo

Vikend je uvijek idealan za izležavanje na kauču i gledanje omiljenih filmova, a ako su ljubiteljica bajki i priča o magičnih stvorenjima, onda za tebe imamo čak 10 magičnih poslastica.
 
Kad su u pitanju filmovi ovog žanra, sa sigurnošću možemo reći da rijetko koji filmski serijal može nadmašiti priču o Harry Potteru. Mistični svijet kojeg je stvorila spisateljica J.K.Rowling toliko je magičan i jedinstven da nam baš nikada neće dosaditi. Iz tog razloga, teško je bilo koji drugi film uspoređivati s Harry Potterom, no ipak postoje i mnoge druge fičmske priče o magičnim svjetovima koje se itekako isplati pogledati. 
 
Želiš li ovog vikenda barem na nekoliko sati zaboraviti na stvarnost i otputovati u svijet mašte i magičnih stvorenja, baci pogled na naših deset prijedloga.
 
Izvor: Youtube, Unsplash

Čudnovate zvijeri i gdje ih pronaći

Ako si voljela priču o Harry Potteru, ovo je film kojeg ćeš obožavati. Film je također nastao prema istoimenoj knjizi J.K.Rowling, a prati pustolovine magizoologa Newta Scamandera (Eddie Redmayne), u tajnoj njujorškoj zajednici vještica i čarobnjaka. Sama radnja odigrava se sedamdeset godina prije nego što je Harry Potter pročitao svoju knjigu u školi. Dosad su izašla prva dva dijela, a treći se očekuje 2021. godine.
 
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2