Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

žena.hr testerice ocijenile Mutti dvostruki koncentrat rajčice

žena.hr testerice ocijenile Mutti dvostruki koncentrat rajčice

Dvostruki koncentrat, bogat i intenzivan

30 sretnih čitateljica portala žena.hr u razdoblju 1.10.-15.10.2017. testiralo je Mutti dvostruki koncentrat rajčice.

Svaka čitateljica dala je opću ocjenu proizvoda te odgovorila na pitanja bi li proizvod preporučila drugima i bi li ga opet kupila.
Osim toga, svaka čitateljica napisala je i detaljniji opis pri čemu je odgovorila na sljedeća pitanja:

  • Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
  • Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
  • Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
  • Ostali komentari i osobne sugestije?
  • Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Na temelju 25 pristiglih recenzija, opća ocjena proizvoda je 4.6823 testerice preporučuju proizvod, a 25 bi ga opet kupilo.

Detaljne, pojedinačne recenzije možete pročitati ovdje, a u nastavku smo za vas izdvojili najzanimljivije detalje:

katarinatadea: "Mislim da je ovaj proizvod daleko kvalitetniji od ostalih istih na tržištu jer sam probala nekolicinu koja se nudi na hrvatskom tržištu i sa sigurnošću tvrdim da niti jedan nije dao takav okus kao Mutti dvostruki koncentrat rajčice. Spremna sam platiti i višu cijenu za ovaj proizvod od sličnih na trižištu."

erizoniko: "Ovaj proizvod je u usporedbi sa sličnim proizvodima apsolutni pobjednik. Puno je gušći te intenzivnijeg okusa i boje. Ipak je to dvostruki koncentrat rajčice."

skener: "Osobno sam ga probala na pizzi i na lazanjama. Nisam pogriješila! Umak je bio odličnoga okusa, boje. Imala sam osjećaj da stavljam svježu rajčicu, koju i inače stavljam kada radim ta jela."

lmlinaric: "Smatram da cijena odgovara kvaliteti samog proizvoda i da se isplati odvojiti malo više novca, jer kvaliteta ove rajčice je znatno bolja od konkurencije. U samom koncentratu za razliku od ostalih puno manje se osjeća prisustvo raznih dodataka, već se osjeća pravi okus rajčice. Neusporedivo je boljeg okusa i uz manju količinu postižemo finu gustoću."
 
 
Komentari
+2
 
sjenica
  • 18.10.2017 0:21:19
  • Bodova: 23161
  • Prijavi
Recenzije su super.