Ukusan i brz zimski jelovnik

Ukusan i brz zimski jelovnik

Radionica kuhanja u Makronovi

Želite li se zdravo hraniti, možda se pitate kako složiti zdrav, uravnotežen i okrepljujuć zimski obrok, koji će biti brzo gotov, a u isto vrijeme bogat i ukusan. Predlažemo vam da danas  posjetite radionicu kuhanja Ukusan i brz zimski jelovnik, koju će od 17 do 20:30 h u Makronovi, Ilica 72/I voditi iskusna učiteljica kuhanja Ana Janjatović Zorica.

Zimska prirodna kuhinja uključuje mnogo korjenastog povrća, mahunarki i ostalih kvalitetnih namirnica koje će nas osnažiti i čuvati naš imunitet, a na ovoj radionici kuhanja dobit ćete ideje za odlična jela i korisne savjete kako da se bolje organizirate i skratite vrijeme njihove pripreme pripreme. Od najkvalitetnijih namirnica iz organskog uzgoja, na ovoj radionici kuhanja pripremat će se gusta juha od azuki graha, kroketi od riže i prosa s umakom od hrena, pirjana mrkva i pastrnjak s arame algama, mali prilog od ukiseljenog i zelenog povrća te najbrži zimski desert.
Sve ovo ćete, naravno, i degustirati u dobroj atmosferi Makronovine demonstracijske kuhinje.

Ana Janjatović Zorica iskusna je Makronovina učiteljica kuhanja, koja osim radionica kuhanja vodi i dio Škole prirodne kuhinje prema makrobiotičkim načelima, praktični dio seminara Makrovikend - prehrana i način življenja prema makrobiotičkim načelima te druge programe u Makronovi. Autorica je popularnih kuharica Tofu, Složenci i variva te Mahunarke, u izdanju Planetopije.

Za više informacija o radionici kuhanja javite se na telefon 01/ 4847 119; e-mail: info@makronova.com; te www.makronova.com.
 
Komentari
+2
 
sashha
  • 10.3.2010 19:12:21
  • Bodova: 46
  • Prijavi
dosla bih da zivim u Zagrebu :-(((