Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Što je Bakina tajna

Što je Bakina tajna

Predstavljeni proizvodi Bakina tajna

Jeste li ikad pitali svoju baku ili baku prijatelja koja je na glasu kao velika domaćica, šta je tajna njenih u staklenke zapakiranih čarolija? Kako je njezin džem uvijek baš tako slastan i prirodno miriše na voće, kako je njezin ajvar tako fin, a njezin sok tako osvježavajući i okrepljujući? Danas je sve jednostavnije i lakše jer sve je u iskustvu...

Bakina tajna je PRIRODNOST  
Rijetko su bake stroge, ali kad je riječ o zdravlju, kompromisa nema. Isključivo prirodni sastojci, rukom ubrani i probrani, a ni traga konzervansima, umjetnim bojama, aditivima i dodatnom šećeru.

Bakina tajna je KVALITETA
Samo najkvalitetnije voće i povrće s našeg sunčanog podneblja ima tu čast krasiti svaku od naših staklenki.


Bakina tajna je TRADICIJA
Bilo da je riječ o pekmezu, slatkom, prirodnom soku ili proizvodima od paprika, nema razlike. Sve je  pripremljeno prema provjerenim naslijeđenim recepturama i na laganoj vatri, uz puno truda i rada, a rezultat je prepoznatljiv okus.

Bakina tajna je LJUBAV
Svaki dar prirode sprema se s posebnom i izuzetnom pažnjom i gotovo iskonskom namjerom, kao da ga pravimo za sebe i svoje najmilije, i tu ljubav prenosimo ne samo na svoje nasljednike nego i na sve koje volimo!


Tajna je u soku, ali pravom
 

 
Odavno nije tajna da je Bakina tajna dio našeg života, brige o dobrom zdravlju i imunitetu, ali i nagrada za naša nepca. Zato su voćni sokovi bez konzervansa, spravljeni na potpuno prirodan način, s korom voća u kojoj, znamo, ima najviše zdravih sastojaka, a zaslađeni tako dobro čuvanom bakinom tajnom -zrnima bijeloga grožđa - eliksiri suvremenog života.

Ti provjereni sokovi - od aronije i divlje kupine - divna su navika, ali i podsjetnik na to da samo zdrav napitak, pripremljen na tradicionalan način, u prekrasnom pakiranju, vraća vjeru u okus prirode, a pritom štedi vrijeme.

Vrijeme za sokove koji svojim mirisom šalju sliku o podneblju gdje su rasli uvijek je aktualno. Oni su prirodni „borci“ za jak imunitet koji u moru pogrešno pojedenih zalogaja vraćaju nadu u to da samo ono rukom ubrano, potom probrano i spremljeno pod velom Bakine tajne, a potom ponuđeno u svakoj prilici, na svakome mjestu, obećava ne samo dobar metabolizam, zdrav organizam, nego i zatvara vrata virusima. Voće pretočeno u staklenu bočicu je i veliko zadovoljstvo.

Džemovi i pekmezi - ljeto u staklenci
 

 
Sladokusac ste. Netko tko dan uvijek počinje slatkim, a pritom uvijek voli drugačije okuse. Evo prilike da dan, ili svaka užina, bude baš to. Voće u staklenci Bakine tajne vitaminska je kombinacija za cijeli dan. Može izgledati vrlo jednostavno - pečeni tost, namazan maslacem i dvjema vrstama džema - da dan bude pun smijeha i energije kakvu nudi divlja kupina i malina. Ima li išta bolje?
Dan započnite sokom od višnje ili u žitne pahuljice umjesto meda ili zaslađivača dodajte žlicu džema od jagode. Taj voćni spoj i pomiješani okusi svježeg i zdravog „drže“ vas cijeli dan. Ili možda više volite čaj od šipka, žlicu džema od dunja, voćni kolač čiji ste biskvit premazali omiljenim džemom od marelice ili šipka? Odaberite svoju maštovitu voćnu jutarnju kompoziciju.
Svaki je prijedlog pravi kad za gastronomskog partnera imate džemove i pekmeze Bakine tajne.


Proizvodi od paprika


Uvijek je pravo vrijeme da se vratimo divnim obiteljskim okupljanjima u prirodi. Vrijeme provedeno zajedno, uz roštilj, glazbu i smijeh najmilijih, zahtijeva veliku organizaciju, ali postoje i tajne. Na sreću, ne obiteljske nego prave gastronomske Bakine tajne.
Ako imate smisla za organizaciju, najbolje je da paljenje vatre za roštilj i mariniranje mesa prepustite nekom tko zaista za to ima talenta i vremena. Vi hrabro preuzmite organizaciju pikantnih salata. Dizajn svakodnevnog života pretočen u ajvar, pinđur, ajvar s patlidžanom, ljuti ajvar i ljutenicu poslužite uza sve vrste mesa za roštilj i integralni kruh koji ćete ispeći na već zagrijanim rešetkama. Ima li boljeg okusa?

Bakina tajna tijekom cijele godine, kao dio svake obiteljske trpeze, daje glavnom jelu onaj poseban štih. Nema te kombinacije u kojoj ajvar, koji od milja zovu biljni kavijar, neće dati pikantnu notu svakom ozbiljnom glavnome jelu, a i poslužiti kao predjelo uz razne vrste pršute i sira.

 
 
Komentari
+2