Prirodna zimnica

Prirodna zimnica

Radionica kuhanja u Makronovi

Ako ste ljubitelj zimnice, priznat ćete da nema bolje od one koju si sami spremite!
Nađite vremena za pokoju teglicu voćnog džema ili kiselog povrća - tijekom zime će vam biti drago.

 
Napravite i korak dalje pa na Makronovinoj radionici Prirodna zimnica, u utorak, 15.9. od 17 do 20.30 naučite kako napraviti zdravu zimnicu: bez šećera, umjetnih konzervansa i aditiva.
Dobra vijest je da se i ovakva zimnica može sasvim dobro održati tijekom zimskih mjeseci.
 
Što ćemo pripremati ove jeseni?  Marmeladu od šipka, turšiju, mahune s lukom u maslinovom ulju, bundevin mousse te domaći ajvar.

Saznat ćete kako zimnicu najbolje očuvati, kako u svom domu možete pasterizirati teglice za zimnicu te druge korisne trikove kako biste što uspješnije popunili police svojih ostava - domaćom zimnicom, dakako!
 
Sve ovo će vam prezentirati iskusna Makronovina učiteljica kuhanja, Tončika Cukrov i tako otvoriti jesensku sezonu radionica kuhanja.
 
Cijena radionice: 190 kuna; popust od 30% za studente i umirovljenike
Informacije i prijave: Makronova, Ilica 72/I; tel: 01/ 4847 119; e-mail: info@makronova.com
 
Komentari
+2
 
marinkusa
  • 14.9.2009 11:07:21
  • Bodova: 2052
  • Prijavi
odlična stvar.ali kojekakve recepte sada možemo naći posvuda,a i stariji nas mogu savjetovati,tako da i nije baš sila ići na tečaj
ivankusa
  • 13.9.2009 16:49:53
  • Bodova: 5083
  • Prijavi
voljela bih ići na takve radionice da naučim nešto novo