Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Namirnica u fokusu: Recepti s porilukom koje moraš probati

Fina jela za prste polizati!

2/8
Pogača s porilukom

Sastojci:

2-3 poriluka
1 paket smrznutog lisnatog tijesta
sol i papar
200 ml vrhnja za kuhanje

Priprema:

Operite bijele dijelove poriluka pa ih narežite na kolutiće i začinite solju i paprom. Kratko prodinstajte poriluk na maslacu. Odmrznite gotovo lisnato tijesto i pola stavite u posudu za pečenje koje ste prethodno premazali maslacem. Na to stavite poriluk pa prekrijte ostatkom tijesta. Prelijte vrhnjem za kuhanje i pecite na 180 stupnjeva oko pola sata.
2/8
 
Komentari
+2
 
merida
  • 2.2.2019 20:07:30
  • Bodova: 21755
  • Prijavi
Jako volim jesti poriluk, najfinije mi je varivo od poriluka koje ću sutra praviti za ručak.
vmarina
  • 2.2.2019 18:18:18
  • Bodova: 46318
  • Prijavi
Volim poriluk.
12345kike
  • 2.2.2019 17:43:39
  • Bodova: 35146
  • Prijavi
Odlični recepti.
malikekoserk1
  • 2.2.2019 14:59:19
  • Bodova: 15087
  • Prijavi
Kao dijete nisam mogla ni zamisliti pojesti poriluk , a sada ga obožavam , pogotovo u zapečenim jelima. Genijalni recepti.