Franck Cool Up! napitci - osvježenje pripremljeno isključivo od prirodnih sastojaka

Franck Cool Up! napitci - osvježenje pripremljeno isključivo od prirodnih sastojaka

Franck Cool Up! Pepermint, Zeleni čaj ili Jabuka Mix mogu se piti samostalno ili kao bezalkoholni kokteli sa svježim voćem

Franck je na Cool Up! partyju u Johannu Francku predstavio novi osvježavajući napitak od esencije čaja koji se priprema s vodom i puno leda - Franck Cool Up!. Franckov profesionalni barista Josip Novačić pripremao je atraktivne bezalkoholne Cool Up! koktele, a u novom su osvježenju, između ostalih, uživale i Ana Stunić, televizijska voditeljica, te glumica Marija Borić.


Marija Borić

Franck Cool Up! dostupan je u tri okusa koji savršeno rashlađuju i gase žeđ: Pepermint, Zeleni čaj i Jabuka Mix. Dostupni su kao sirupi u pojedinačnim stick pakiranjima, koje se lako pomiješa s vodom i ledom, a moguće ih je piti samostalno ili pak kao bezalkoholne koktele sa svježim voćem.    

„Franck Cool Up! prava je kreacija prirode u čaši s obzirom da sadrži isključivo prirodne sastojke, bez umjetnih sladila, bojila i aroma što će ljubitelji prirodnih napitaka posebno cijeniti tijekom cijele godine.  Ujedno, praktičnost pakiranja omogućuje brzu i jednostavnu pripremu i konzumaciju u vašem najdražem kafiću ili restoranu“, istaknula je Ines Umićević, brend menadžerica za kategoriju čaja u Francku.


Ana Stunić

Jabuka Mix odlično se sljubljuje s listićima mente i kriškama naranče za lagano, resko osvježenje. Svi oni koji vole malo intenzivnije okuse trebali bi probati Pepermint Cool Up! okus pomiješan s limetom i listićima metvice, dok je za ljubitelje zelenog čaja idealan koktel Franck Cool Up! Zeleni čaj okus s dodatkom svježeg limuna i đumbira.

Napitak je dostupan u HoReCa kanalima diljem Hrvatske, pa tako i u vašem omiljenom kafiću, a sve što trebate je samo zatražiti od konobara da vam pripremi osvježavajući Cool Up! bezalkoholni koktel s jednim od tri raspoloživa okusa.

 
 
Komentari
+2