Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ecija Ojdanić i Đorđe Kukuljica u obiteljskoj priči

Ecija Ojdanić i Đorđe Kukuljica u obiteljskoj priči

Nastavak Konzumove obiteljske priče

Snimanje novog Konzumovog TV spota nastavak je serijala u kojem susrećemo već poznatu obitelj sa glumcima Ecijom Ojdanić kao mamom i Đorđem Kukuljicom kao tatom. Novi TV spot kreativno je osmislila agencija Euro RSCG Zagreb, članica Unex Grupe, pod vodstvom kreativnog direktora Krune Serdara. Režijski ga potpisuje višestruko nagrađivani režiser Antonio Nuić, a za realizaciju je zaslužna  produkcijska kuća Planet B.

Konzumovu obitelj sada susrećemo u jednoj od uobičajenih, svakodnevnih situacija u kojoj "mama" Ecija brine o pripremi zdravog i kvalitetnog obroka za svoju obitelj. U sklopu novog spota vidjet ćemo koje su sve prednosti kupnje uz trajno niske cijene – Konzumovu inicijativu koja omogućuje kupnju 1.000 najtraženijih artikala po najpovoljnijim cijenama. Navedena inicijativa započela je u rujnu 2009. godine i vrijedi u svim formatima Konzumovih prodajnih mjesta uključujući i male prodavaonice u susjedstvu.

Konzum planira i buduće marketinške kampanje realizirati sa našim poznatim glumcima, kako bi se kao glavni protagonist pojavila upravo ova simpatična Konzumova obitelj. 
Komentari
+2