Želiš osvježiti izgled? Saznale smo koji su novi trendovi u bojenju kose

Želiš osvježiti izgled? Saznale smo koji su novi trendovi u bojenju kose© Instagram

Ove jeseni, trendovi u bojenju kose bit će prikladni za svakoga. Od boje čokolade do zlatnog odsjaja, sigurno ćeš pronaći nešto za sebe

Bilo da ti se tvoja trenutna boja kose sviđa ili ne, jedno je sigurno - dolaskom jeseni nije loše odvažiti se na malu promjenu u cjelokupnom looku. Čak i da se radi o laganim pramenovima ili o potpuno novoj boji o kojoj maštaš od početka karantene, sada je pravo vrijeme da prigrliš promjenu.
 

Ove jeseni, trendovi u bojenju kose prikladni su za svakoga - bilo da voliš svoje prirodne korijene, ili ti je dosadila stara boja kose, uvijek možeš isprobati pramenove ili balayage koji će ove jeseni biti pravi hit i pružiti ti svježi izgled.

Od elegantne boje čokolade koja je savršena za prirodne brinete do svijetlo bijele platinaste nijanse i zlatnih odsjaja, pronašle smo pet trendova u bojenju kose s kojima ćeš spremno zakoračiti u hladnije doba godine.

 
Boja čokolade

Boja čokolade savršena je jesenska boja za sve prirodne brinete - tamna boja korijena pripisuje se čokoladnoj referenci, a lagani pramenovi blijedo smeđe boje na vrhovima kose omogućuju živu boju bez previše održavanja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stephanie Brown (@stephaniebcolor)


Još jedna od mogućnosti koju možeš isprobati s ovom bojom jest suptilna boja čokolade postignuta balayage tehnikom, kakvu nosi glumica Olivia Munn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kiley Fitzgerald (@bykileyfitz)

 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
annemarie86
  • 27.8.2020 19:53:26
  • Bodova: 3736
  • Prijavi
izvrsni izbori bogate sjajne nijanse prirodnih tonova :)