Želiš drastičnu promjenu frizure? Neka te inspiriraju ove odvažne transformacije slavnih faca

Želiš drastičnu promjenu frizure? Neka te inspiriraju ove odvažne transformacije slavnih faca© Instagram

Ovu ćemo godinu pamtiti po mnogo stvari, a između ostalog i kao godinu drastičnih celebrity transformacija. Saznaj koje su to hit frizure koje krase slavne ljepotice

Baš kao i mi, zvijezde s vremena na vrijeme imaju potrebu potpuno promijeniti svoj izgled. Bilo za novi spot, premijeru filma ili nakon prekida, nove frizure su najbolji način za to. 
   
Jesen koja nam dolazi u mnogima stvara osjećaj novog početka i novih prilika, a s njima dolazi i želja za promjenom kojom ćemo ostaviti vruću sezonu iza sebe. Slane uvojke s plaže često mijenjamo za nešto ozbiljnije i profinjenije frizure poput kratkog boba ili šiški. Osim šišanja, promjenu možemo napraviti novom bojom kose. Jedan od najvećih trendova 2020. su takozvane fashion boje poput ružičaste, tirkizne i ljubičaste. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on


Upravo su to frizure za koje su se odlučile neke od najvećih zvijezda današnjice. No da za promjenu nije nužno napraviti nešto tako 'ludo i otkačeno' potvrđuju celebovi poput Taylor Swift i Chrissy Teigen koje su zadržale svoje zaštitne lookove s nešto drugačijim zaokretom. 

Izdvojile smo nekoliko zvijezda koje su ove godine drastično primijenile svoj izgled kako bi te motivirale da i ti učiniš isto. Skrati kosu ili isprobaj potpuno novu boju jer na kraju krajeva, radi se samo o kosi koju je lako primijeniti ako ti novi look dosadi. 

   

Emily Ratajkowski kao plavuša

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on


Emily Ratajkowski nas je sve iznenadila kada je početkom ljeta svoju karakterističnu stepenasto ošišanu smeđu kosu zamijenila puno svjetlijom i kraćom frizurom. Za nešto prirodniji look Emily je ipak zadržala tamnije tjeme koje daje savršen kontrast svijetlim vrhovima. 
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
annemarie86
  • 11.9.2020 15:38:07
  • Bodova: 3736
  • Prijavi
ratajkowski i ariel ideje mi se jako sviđaju..