Zadrži boju kao iz salona: Izdvojile smo 10 super šampona za obojenu kosu

Zadrži boju kao iz salona: Izdvojile smo 10 super šampona za obojenu kosu© pexels/notino

Boja ti izblijedi već nakon nekoliko pranja i ne znaš kako 'doskočiti' tom problemu. Pronašle smo šampone koji će ti pomoći da što duže zadržiš postojanu boju

Bez obzira bojiš li kosu već godinama ili se sad spremaš obijiti ju prvi put,   važno je odabrati odgovarajuće proizvode za njegu obojene kose koji će boju što dulje održati postojanom. Jer nema ništa gore od toga da se vratiš iz salona sa savršenom bojom, a već nakon nekoliko pranja izgleda izblijedjelo i loše. 
 
Obojenoj kosi potrebno je posvetiti puno pažnje i postoje brojni faktori zbog kojih može izblijediti, uključujući tvrdu vodu i prekomjernu upotrebu aparat za oblikovanje kose - od figara do pegle za kosu. Također, ono što je važno uzeti u obzir u ovo doba godine  je da  i sunce izbjeljuje kosu, stoga valja pripaziti. 

Još jedna, možda i najvažnija stvar, jest da svoj uobičajeni šampon i regenerator zamijeniš onima koji su posebno napravljeni za kosu tretiranu kosu. Kako bismo ti olakšale izbor, izdvojile smo deset šampona za obojenu kosu koji će omogućiti savršenu i raskošnu nijansu nakon svakog pranja.
 
Pantene Lively Colour, 19 kn

Šampon za zaštitu obojene kose produljuje boju kose, osigurava joj briljantni sjaj, a kosa je mekana nakon korištenja.
 

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2