Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Trendovi trendovi trendovi

Trendovi trendovi trendovi

...par riječi o frizerskim trendovima za proljeće/ ljeto 2007.

Riječ s kojom smo bombardirani svakog dana: "trendovi za ovo ljeto su ..." ili "trendovi za proljeće ljeto 2007 predstavljeni su na ..."

UH TEŠKE LI RIJEČI TREND!

Ali evo ja ću se utopiti u masu bombardera i pokušati napisati par riječi o frizerskim trendovima za proljeće/ ljeto 2007.

U posljednjih par godina moda općenito, naravno u to ubrajam i frizersku modu, se proširila na ogromnu ponudu od bezbroj izlagača, u ovom slučaju frizera, nudeći nam bezbroj opcija. No jedan trend koji definitvno prevladava već par godina je zdrava i njegovana kosa. Zbog toga su i boje koje se nude na tržištu u posljednje vrijeme blaže i nježnije. Naravno pričam o profesionalnim bojama koje se koriste u frizerskim salonima. Zbog samog trenda njegovane kose na tržištu se pojavilo i bezbroj preparata za njegu kose. ZNAČI ZDRAVA KOSA JE IN!!!

Što se tiče samih oblika i boja, moglo bi se reći da je sve in!Što znači, na tržištu je toliko puno frizerskih firmi koje nude svoje kolekcije i po 2 puta godišnje, a ponuda je toliko raznovrsna da svatko može pronaći nešto za sebe i svoj tip kose.

Modni izražaj kroz kosu postaje individualna stvar! Individualna stvar podređena vašoj kvaliteti i strukturi kose! Najgore što se može desiti je da dopustite frizeru da isforsira nešto što je po njegovom mišljenju trenutno in, a vi se nikako ne vidite s tom ludošću na glavi, ali „Bože moj, ako je to in onda dobro jer ipak ste vi osoba koja želi izgledati moderno i biti u trendu“. Zapamtite i običan bob tj. paž frizura  može izgledati odlično ako ga osvježite nekim detaljem ili pramenom koji će vašu individualnost izbaciti na površinu. Imajte u glavi jednu stvar! Kosa je jedini modni detalj koji se ne može skinuti, pospremiti i zaboraviti na nju kao na „onu majcu koju sam kupila pred neki dan, a mora da nisam bila pri sebi jer takvo nešto nikad ne bi obukla“. Zato slijedite sebe i ono što je u vama! Budite kreativni! Volite dugu kosu, ali vam je dosadno? Ne mora biti!! I najduža i najkraća kosa mogu izgledati zanimljivo. Dopustite vašem frizeru da se poigra detaljima, umetnite neki pramen koji će vas osvježiti. Poigrajte se detaljima! Ubacite šiške ili neki detalj koji će vas odmaknuti od očekivanog i klasičnog. I mijenjajte se! Svako šišanje ubacite neku promjenu, pa makar ona bila minimalna i samo vi je primjećujete, bitno je da ćete sebi biti drukčiji i zanimljivi! Šiške ili linije unutar vašeg šišanja, pramenovi ili boja, raznovrsnost duljina i pokreta u kosi!! Ako idete u tom smjeru sigurno ćete se izdvojiti iz mase i biti posebni.


Znači detalji, detalji, detalji!!! I zapamtite vaša individualnost i vaše viđenje mode i kose je trend! I TO JE ONO ŠTO JE IN!

Duga, kratka, kovčava, ravna, bitno je da je prilagođena vama! Naravno ključna uloga u svemu ovom što pričam su vaši frizeri. Budite nemilosrdni! Zahtjevajte njihovu potpunu pažnju i u konzultaciji i u radu! Oni su profesionalci i vaša kosa ja njihov posao. Neka vaše želje i zahtjevi, uz profesioanalno mišljenje frizera postanu remek djelo na vašoj kosi. I za kraj:

BUDITE SVOJI I PRILAGODITE TRENDOVE SEBI, A NE SEBE TRENDOVIMA! Uživajte u sebi i svojoj individualnosti i BUDITE PREDIVNI!!!!!!

Ivana Špicer

Frizerski salon "Zagreb Art Team"

Fotografije:
Hair by ZG.A.T.
Zagreb Art Team

 
Komentari
+2
 
gogsa
 • 4.2.2015 13:29:54
 • Bodova: 77909
 • Prijavi
Da, trend jest teška riječ pogotovo ako je žena već u godinama. U potpunosti se slažem, trendove treba prilagoditi sebi i uspostaviti odličnu suradnju s frizerom koji vam treba dati pravi savjet s obzirom na vrstu vaše kose.
buuu
 • 29.3.2013 5:30:54
 • Bodova: 13123
 • Prijavi
Ove cure izgledaju jako bolesno. Mislim da se ni jedna od nas nebi tako osisala :(
marinkusa
 • 12.9.2009 0:09:02
 • Bodova: 2052
 • Prijavi
Da li sam ja to prestara da komentiram,ali baš mee zanima gdje je u trendu frizura sa zadnje slike i koliko godina moraš imati da bi na tebi ta zurka izgledala primjereno?
ivee
 • 3.6.2009 13:36:11
 • Bodova: 1
 • Prijavi
Kazes da je dobar taj ZGAT salom, a di se nalazi? Jer muku mucim s frizerima i nikako na zelenu granu, tj. do zeljene frizure! POZZ