Škola Patricka Camerona proglašena najboljom svjetskom akademijom

Škola Patricka Camerona proglašena najboljom svjetskom akademijom

Patrick Cameron primio veliko priznanje Intercoiffure u Parizu

2010 je još jedna iznimna godina za majstora duge kose, Patricka Camerona. Proslava 20 godina partnerstva sa Wella-om, putovanje svijetom kako bi se educirali i motivirali frizeri, izdavanje novog obrazovnog DVD-a Ultraviolet i primanje međunarodnih nagrada samo su neka od ovogodišnjih zbivanja.

Ovog vikenda u Parizu na blještavoj dodjeli nagrada u paviljonu d'Armenonville, Patrick je dobio priznanje od strane međunarodnog frizerskog tijela, Intercoiffure i dobio nagradu Najbolja svjetska akademija. Škola Patricka Camerona sa sjedištem u Londonu u studiju Wella World. Studenti koji pohađaju dvodnevne  tečajeve u školi imaju priliku raditi s Patrickom, koji im omogućuje da svladaju tehnike po kojima je on postao svjetski poznat.

Patrick je proveo posljednjih 20 godina educirajući i inspirirajući frizere diljem svijeta u umjetnosti oblikovanja duge kose. Izdavanjem sveobuhvatnog portfelja revija, knjiga, DVD-a i fotografija koje nadilaze jezike i kulture, Patrick educira, motivira i uvijek zabavlja frizere. Dok je bio u Parizu, Patrick je također bio pozvan da ponovno bude domaćin dodjele Međunarodne nagrade Trend Vision za Wella-u i glavne pozornice za P&G Hairworld-u.

"Bila je velika čast primiti nagradu za najbolju Svjetsku akademiju od Intercoiffure u Parizu. Globalno obrazovanje je u samom srcu onoga što radim i to što je Škola Patricka Camerona dobila priznanje na ovaj način jedan je od vrhunaca moje karijere ", komentirao je ushićeno Patrick.
 
Komentari
+2