Rose Gold boja kose hit je ovog ljeta, a mi ti donosimo najljepše lookove upravo te boje

Rose Gold boja kose hit je ovog ljeta, a mi ti donosimo najljepše lookove upravo te boje© pinterest

Rose Gold boja prvo je prije nekoliko godina zavladala interijerima, a potom se preselila i u svijet mode. Ovog je ljeta pak pokorila frizerske salone i naše frizure. Mi moramo priznati da je kosa u ovoj boji apsolutno čarobna

Najromantičnija boja za kosu ovog ljeta definitivno je Rose Gold nijansa koja može biti izraženije ili slabije ružičasta, no u svakom slučaju je predivna. Obični plavi ili bakreni pramenovi u kosi tako su ovog ljeta skinuti s trona najtraženijih stylinga za kosu, a na prijestolje su došli valovi u nježnim nijansama breskve, jagode ili pak baby roze. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LHD & Boutique (@lacostehairdesigns)


Kako je ljeto idealno vrijeme za eksperimentiranje s bojama kose, sada je savršen trenutak da u bespućima Instagrama pronađeš inspiraciju za ovosezonsku frizuru. Nijansa Rose Gold trenutno je apsolutni hit frizerskog svijeta, pa divne frizure u ovoj boji viđamo na profilima "it" djevojaka, slavnih frizerskih salona kao i stilista. Rose Gold je prije nekoliko godina postala zaštitni znak milenijalaca, a mogli smo ju vidjeti baš svugdje - od detalja u interijerima pa sve do nijansi lakova za nokte i maskica za mobitele. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HIUKSET | MEIKKI (@hairbynoramaria)


Došlo je tako vrijeme da ju isprobamo nositi i na kosi, pa smo, za inspiraciju i dodatan poticaj da i ti daš šansu ovoj divnoj nijansi kose, izvukle inspirativne fotke s Instagrama. Rose Gold se može nositi na različite načine - od laganih pramenova pa sve do kose potpuno obojene u tu nijansu, krajnji izbor je tvoj. Mi znamo da se nama gotovo sve opcije jako sviđaju. 

Ako se odlučiš za veliku promjenu i poželiš obojati kosu u ovu boju, pazi na samo jedno - savršeni ton teško je postići kod kuće, pa je najbolje da se prepustiš rukama stručnjaka koji će znati kako gradirati nijanse i stvoriti zadivljujući finalni look. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Steph Powell- Utah Hairstylist (@steph.p.hair)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nicole Palazzo (@misscoleybaby)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alicia Studio 13 (@aliciastudio13)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Wella Professionals (@wellahair)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lindsay McClelland (@lindsaymcclellandhair)

 
Komentari
+2
 
girlnextdoor
  • 19.7.2020 13:18:14
  • Bodova: 359
  • Prijavi
neslavno sam se provela s ovom bojom. jako je teška za održavanje, prelijepo izgleda na početku a potom ubrzo mijenja nijanse crvene / narančaste i svega ostaloga nepoželjnog..