Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Prijavi se za recenziju šampona L’Oréal Paris Elseve Color-Vive Purple

Prijavi se za recenziju šampona L’Oréal Paris Elseve Color-Vive Purple

Reci zbogom žutim i narančastim tonovima!

Nova Elseve Color Vive Purple linija, specijalno dizajnirana za plavu, sijedu i izbijeljenu kosu trenutno neutralizira žute i narančaste tonove na vašoj kosi. 

Kako odmiče vrijeme od vašeg posljednjeg bojenja, vaša boja se sve više ispire, kosa vam gubi sjaj i pojavljuju se žuti i narančasti tonovi. Elseve Color Vive Purple šampon je idealno rješenje za vas ako želite to izbjeći.

Ali kako Elseve Color Vive Purple šampon zaista djeluje? 

Vrlo je jednostavno. Svaka boja ima svoju komplementarnu boju. Boje se smatraju komplementarnim kada se nalaze jedna nasuprot druge u krugu boja a da se pomiješaju, ove dvije boje međusobno neutraliziraju jedna drugu. Ljubičasta je suprotna od žute i zbog toga je savršena boja za neutralizaciju žutih i narančastih tonova na vašoj kosi. 

Zahvaljujući ljubičastim kolorantima Elseve Color Vive Purple neutralizira narančaste i žute tonove na vašoj kosi već nakon prvog pranja! Nanesite vaš Elseve Color Vive Purple šampon na vlažnu kosu jednom tjedno kako biste neutralizirali neželjene tonove. Ostavite da djeluje 1-3 minute (ako ste brineta s pramenovima, onda ostavite da djeluje do 5 minuta) i isperite. 

Vaša kosa će izgledati isto kao prvog dana i ne brinite, neće postati ljubičasta!

Sad se imaš priliku prijaviti za recenziju i isprobati ovaj jedinstveni šampon!

Prijavite se za recenziju >> 
 
Komentari
+2
 
oprezna
  • 16.4.2019 21:12:06
  • Bodova: 128321
  • Prijavi
I meni .... ;))
ss1
  • 16.4.2019 20:42:13
  • Bodova: 19581
  • Prijavi
Baš bi mi dobro doso