Pomalo drugačjii lob najveći je trend koji je proizašao iz karantene kojeg obožavaju i slavne dame

Pomalo drugačjii lob najveći je trend koji je proizašao iz karantene kojeg obožavaju i slavne dame© Instagram

Lob frizura dugo je bila favorit među slavnima, a nosili su ga svi - od Kylie Jenner i Khloé Kardashian pa sve do Demi Lovato

Kao što su mjeseci provedeni u karanteni savršeno ilustrirali, postoji nešto u provođenju vremena kod kuće što nadahnjuje mnoštvo ljudi da se podvrgnu značajnim transformacijama kada je u pitanju frizura. Između ostalih, i slavne osobe provele su puno vremena eksperimentirajući s vlastitim izgledom, režući i bojeći kosu bez pomoći glamuroznih frizera koji inače brinu o njihovim frizurama.
 
 
Iako su ružičasta i plava dvije omiljene boje koje su zavladale frizurama tijekom karantene, dugi bob ili "lob" također je postao vrlo popularna frizura. Lob frizura dugo je bila favorit među slavnima, a nosili su ga svi - od Kylie Jenner i Khloé Kardashian pa sve do Demi Lovato. 

Lob je i dalje popularniji nego ikad, a mi smo izdvojile nekoliko poznatih dama koje su odlično "isfurale" ovu frizuru i čije ti frizure mogu poslužiti kao inspiracija kada idući puta odeš kod frizera.


 
Lob s ružičastim vrhovima

Želiš li svojoj frizuri pružiti odmak od tradicionalnog, odluči se za nesvakidašnju lob frizuru s ružičastim vrhovima. Ovu frizuru odlično je 'isfurala' i Julianne Hough i izgleda apsolutno fantastično.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Julianne Hough (@juleshough)

 
1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2