Ovo su naše najdraže frizure za ljetne vrućine

Ovo su naše najdraže frizure za ljetne vrućine

Inspiraciju za chic frizure pronašli smo kod popularnih Instagram cura

Tijekom zime svi jedva čekamo toplije i ljepše vrijeme, no onda s ljetom stignu i vrućine što nam baš i nije tako super jer visoke temperature i znojenje koje ide uz to nisu nam na listi prioriteta. Osim izazova s odabirom odjeće i make-upa, tu je i kosa koja također može predstavljati svojevrsni problem ako trebaš izaći u vrijeme najvećih vrućina.
 
Ako imaš dugu ili pak poludugu kosu vrućine zasigurno teže podnosiš u usporedbi s onima koji nose kratke frizure. No to ne znači da odmah trebaš odjuriti kod frizera na šišanje jer postoje mnoge trendi i odlične frizure koje možeš nositi i u kojima ćeš se osjećati ugodno.
 
Kosu uvijek možeš svezati u rep ili pak pletenicu te je ukrasiti zanimljivim ukosnicama ili maramom. Ideja i prijedloga za kreativne frizure nikad dovoljno pa smo u nastavku izdvojili desetak odličnih frizura popularnih Instagram djevojaka koje ti mogu poslužiti kao inspiracija tijekom ovih vrućih ljetnih dana.


Foto: Instagram

Pletenice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BFB HAIR (@barefootblondehair)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BFB HAIR (@barefootblondehair)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BFB HAIR (@barefootblondehair)

1/4
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
emmaela
  • 18.7.2019 22:10:45
  • Bodova: 1954
  • Prijavi
Točno to super su frizure no nisu praktične i zaista si ih osoba nemoźe sama napraviti, nego joj ih netko treba slagati. 
tikica-
  • 18.7.2019 11:21:48
  • Bodova: 49888
  • Prijavi
Lijepe su ove pletenice,samo tko bi mi to radio?