Odvaži se, promijeni se: Frizure koje bi trebala isprobati barem jednom

Odvaži se, promijeni se: Frizure koje bi trebala isprobati barem jednom© Instagram/yahoostyleuk/charlizeafrica/monicabellucciofficiel

Promjena frizure za neke žene je velika stvar, za druge gotovo pa svakodnevica

Kakva si kada je riječ o frizurama? Vjerna si jednoj cijeli život, a kad želiš promjene - promijeniš razdjeljak. Malo ulijevo ili udesno, ovisno o tome kako si raspoložena.

Ili, u izvanrednim situacijama - kada mijenjaš dečka, supruga (kažu da žene, ako nisu zadovoljne u vezi, prvo mijenjaju frizuru, a onda i partnera) frizerki dozvoliš, naravno uz strogi nadzor, da odreže centimetar više nego inače. Ili si pak od onih avanturistkinja koje sjednu u frizerski stolac i nemaju pojma kakve će se s njega dignuti. Frizure mijenjaju kao čarape. I boje isto.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on


Ako spadaš u ovu prvu skupinu, donosimo ti dvanaest frizura na koje bi se trebala odlučiti barem jednom u životu jer će ti one, ne samo donijeti promjenu na glavi, već i u njoj - otvorit će ti neke nove vidike, osloboditi te, učiniti da se pogledaš i doživiš iz nekog drugog kuta i pružiš sama sebi priliku za rast. Hajde, ne moraš baš svih deset isprobati, ali dvije bi bilo sasvim u redu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Audrey Tautou (@audreyjtautou) on

 
Ako si od ovih drugih, za svaki slučaj prolistaj frizure koje smo izabrale, kako se ne bi dogodilo da si neku propustila "udomiti" na svojoj glavi.

 
'Neuredna' pixie frizura

Jedna od najljepših glumica našeg doba prva nam pada na pamet kad čujemo pixie frizura. Charlize Theron dobro stoji svaka frizura, a 'neuredna' kratka kosa osobito. No, žena koja je zaslužna za svjetsku slavu ove jednostavne kratke frizure je njezina kolegica Audrey Hepburn koja ju je nosila 50-ih godina prošlog stoljeća. 

Imaš li tanku kosu, ovo je frizura koju bi obvezno trebala isprobati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on


 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
dodaa
  • 9.6.2020 9:35:11
  • Bodova: 35636
  • Prijavi
Volim eksperimentirati sa frizurama, a što se tiče boja najbolje crna, crvena i pramenovi.
sneki2
  • 8.6.2020 19:02:48
  • Bodova: 63872
  • Prijavi
I opet šiške na popisu - odvaži se. U čemu je stvar?