Od sijede kose do tamnog korijena: Slavne dame koje su pokazale da je prirodan look najljepši

Od sijede kose do tamnog korijena: Slavne dame koje su pokazale da je prirodan look najljepši© Instagram

Odbacile su perike, boje za kosu i pomoć profesionalnih stilista te ponosno pokazuju prirodnu kosu

Nije tajna da poznate osobe koriste perike, boje kosu i imaju pomoć profesionalnih stilista zbog čega često mijenjaju svoje frizure.
No, povremeno se holivudske zvijezde odriču brojnih alata i timova s kojima rade kako bi prihvatili svoju prirodnu kosu, a s obzirom na ovu neuobičajenu godinu, prirodni stilovi sve su češća pojava na društvenim mreža slavnih dama

Osim što se odriču šminke (barem one 'jake') šminke, mnoge holivudske zvijezde prihvaćaju i svoje prirodne frizure budući da puno više vremena provode kod kuće.

Kylie Jenner je tako po prvi put nakon jako dugo vremena odbacila svoje brojne perike i pokazala svoju priorodnu frizuru do ramena, a Katy Perry tijekom karantene nije bojala svoju inače platinasto plavu kosu pa je pokazala svoje prirodne tamne korijene. 
 
Kylie Jenner

Još u travnju, Kylie Jenner na svom Instagram storyju objavila je fotografiju svoje prirodne kose - koja je svijetlo smeđe boje i dužine do ramena, a tada je otkrila da kreće na putovanje do zdravije kose te da se na neko vrijeme odriče svojih brojnih perika i boje za kose.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
girlnextdoor
  • 26.9.2020 7:33:50
  • Bodova: 1398
  • Prijavi
Što je lijepo u izrastu?