Od raskošnih slojeva do gustih kovrča, pronašle smo trendi frizure za jesen

Od raskošnih slojeva do gustih kovrča, pronašle smo trendi frizure za jesen© Instagram

Dogovori termin u omiljenom salonu i odvaži se na promjenu s jednom od ovih prekrasnih frizura koje će se nositi ove jeseni

Imamo osjećaj da se još nismo potpuno opustile i uživale u ljetu, a jesen se već nekako prišuljala i čeka nas iza ugla. Kosa koju smo izložile suncu, soli, vjetru i kloru sigurno je najviše propatila i sada joj je potrebna duboka njega, ali i nova frizura.
  

Ove jeseni strategija odabira frizure nešto je drugačija nego prije. Kako smo svjesne da jesen znači novi val pandemije i možda nećemo imati priliku tako skoro posjetiti svoj omiljeni salon, frizure koje odabiremo su puno praktičnije i tražimo one za koje je održavanje nakon salona minimalno. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica • My Style Vita (@mystylevita) on


Tako su ove sezone popularne frizure koje naglašavaju tvoju prirodnu teksturu kose, ali i vrlo ekstremne promjene koje lako možeš održavati doma. Predlažemo da se posavjetuješ sa svojom frizerkom koja je od ovih frizura najpogodnija za tebe s obzirom na tvoj tip kose i koju ćeš možda i sama moći skratiti u vlastitom domu. 

Osim odabira frizure, razmisli i o odabiru boje kose. Ako svoju tamno smeđu kosu bojaš u platinasto plavu, možda je vrijeme da napraviš lagani balayage koji će izgledati prirodno i nakon nekoliko mjeseci bez posjeta salonu. Ako svoju kosu bojaš u jarko crvenu ili neku drugu boju, u dogovoru s frizerkom pronađi dobru zamjenu u drogeriji i pitaj ju za savjete kako se sama obojati doma. 

  
'Curtain' šiške

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAIT BARRY/ COLORIST (@kaitdoes_hair) on


Curtain šiške u prijevodu doslovno znače zavjese za tvoje lice. Ovu romantičnu frizuru proslavila je Brigitte Bardot, a gotovo 60 godina kasnije ponovno je u trendu. Prednost ove frizure je što se vrlo lako održava i može svaki rep ili punđu transformirati u prekrasnu frizuru. Odlično pristaju uz sve dužine kose i lako ih je stopiti s ostatkom kose kada ih više ne želiš nositi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AJ \\ Freelance Hairartist???????? (@hairby.anette) on

1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
canyon
  • 25.8.2020 9:18:00
  • Bodova: 16410
  • Prijavi
Uvijek kovrce, duga ili poluduga kosa... Eventualno jos bob... Kratka i bez kose nikako. Nije mi to lijepo.
marija12369
  • 24.8.2020 12:21:15
  • Bodova: 17799
  • Prijavi
Kovrče su mi oduvijek bile prekrasne.
dodaa
  • 24.8.2020 12:19:26
  • Bodova: 35244
  • Prijavi
Dobri prijedlozi frizura, ali nikako mi se ne sviđa ona potpuna promjena,tj. obrijana glava.