Nježno rješenje za osjetljivo vlasište

Nježno rješenje za osjetljivo vlasište

Schwarzkopf predstavio novu liniju proizvoda za oblikovanje kose

37% žena u Europi suočeno je s problemom iritiranog vlasišta, sklonog svrbežu, a 30% žena za svoje vlasište kažu da je osjetljivo (izvor: GFK Beauty Care Women 2006: Panorama of Women’s Personal Care Habits.).
Brzi moderni način života i pritisak da postignemo dobar izgled što je brže moguće, dovodi do toga da osjetljivo vlasište pati. Zbog stresa i vanjskih utjecaja, kao što su vremenske prilike, zagađenje, te neprikladna njega kose, stanje osjetljivog vlasišta se pogoršava i ono počinje svrbjeti a kosa postaje slaba i beživotna. Stoga je Taft lansirao novu liniju Taft Sensitive koja savršeno učvršćuje svaku frizuru a istovremeno je i nježna prema kosi i vlasištu.

Taft Sensitive formula bez parfema, testirana na Institutu za dermatološka istraživanja, dokazano blago djeluje na vlasište. Sadrži nježne sastojke koji su nježni prema kosi i vlasištu, ne sljepljuju kosu i štite od isušivanja. Taft Sensitive lak i pjena omogućuju dugotrajnu, postojanu frizuru, te pružaju extra jako učvršćivanje.

Već dulje od 50 godina Taft je ime za savršeni styling kose, koji jamči postojanost i zaštitu pri svakom vremenu a ujedno i uvijek ide ukorak s aktualnim trendovima. Za osjetljivu kosu i vlasište stručnjaci iz Schwarzkopfa imaju nekoliko savjeta: treba paziti na balansiranu prehranu koja je prvi preduvjet za zdravu kožu, zatim bi za pranje kose trebalo koristiti šampone koji su posebno prilagođeni osjetljivoj kosi i vlasištu, minimizirati uporabu sušila i ostalih električnih aparata za oblikovanje kose, a za styling kose koristiti preparate koji su dermatološki testirani i ne sadrže parfeme kao što su Taft Sensitive lak i pjena.

Uz novu liniju tu je i „staro“ zaštitno lice, supermodel koji najbolje utjelovljuje imidž suvremene žene - Heidi Klum. Kao savršena simbioza pod zastavom ljepote, uspjeha i profesionalne vještine, Taft i Heidi Klum nastavljaju zajedničkim putem: savršen styling uz zajamčen uspjeh.

Taft proizvodi za oblikovanje kose dostupni su u svim trgovinama po cijeni od 22,90 kn.
- Taft Sensitive Extra Strong lak za kosu, 250 ml, posebno razvijen za osjetljivo vlasište, pruža vrlo snažno učvršćivanje, do 24 sata, bez sljepljivanja vlasi.
- Taft Sensitive Extra Strong pjena za kosu, 200 ml, posebno razvijena za osjetljivo vlasište, pruža vrlo snažno učvršćivanje, do 24 sata, i pruža dodatnu zaštitu od topline sušila za kosu.

TAFT SENSITIVE: Savršeno učvršćivanje može biti i nježno!


O Taftu
Trovremenski Taft je lider na hrvatskom tržištu proizvoda za styling kose s udjelom od gotovo 40 posto. U asortimanu Tafta nalaze se lakovi za kosu, pjene, gelovi i voskovi podijeljeni u 3 linije – Classic, Flex i Looks (trendy mladenačka linija) s pet stupnjeva učvršćivanja. Svaka podlinija Tafta ima karakterističnu boju te jasno naveden stupanj učvršćivanja što potrošačima olakšava odabir.
Samo Taft proizvodi sadrže Protectin 24h+® za postojanost frizure dulje od 24 sata te imaju Senso Touch® učinak koji osigurava optimalno učvršćivanje bez osjećaja slijepljene kose. Taft pjene za kosu sadrže i Thermo Protectin 24+® koji štiti kosu od štetnog djelovanja sušila za kosu.
Potrošači žele savršen styling s dugotrajnim efektom učvršćivanja te stoga odabiru TAFT proizvode za oblikovanje kose koji omogućuju svakoj frizuri da ostane savršena u svim situacijama i vremenskim uvjetima, tijekom cijeloga dana.
TAFT. Savršeno učvršćivanje i kosa ugodna na dodir!

 
Komentari
+2