Metalik je nova crna!

Metalik je nova crna!

L’Oreal Professionnel prezentira prve Majirel nijanse obogaćene metalik refleksima, za intenzivnu vidljivost i metalik završni učinak

Vjerojatno ste već primijetili metalik koji je u svim oblicima zaposjeo modne piste. Ne samo u modi - metalik možete primijetiti svugdje, u make up-u, lakovima za nokte, sjenilima i ruževima. Kako se trend razvija, možemo sa sigurnošću reći da je metalik nova crna, i vrijeme je da trend prenesemo i na kosu! Savršeno za svježi početak 2018. godine, L'Oreal Professionnel prezentira prve Majirel nijanse obogaćene metalik refleksima, za intenzivnu vidljivost i metalik završni učinak!

S novim nijansama L'oreal Professionnel stručnjaci za kosu predstavljaju vam i dvije nove usluge: metalik sjenčanje korijena i metalik pramenove ovisno o tome koja usluge bolje odgovara vašem karakteru. Metalik sjenčanje korijena renovacija je balayage-a s metalik nijansom na korijenima, za suptilne rezultate sjenčanja, dok su metalik pramenovi idealni za one koji žele izazovne rezultate s prekrasnim metalik efektom. 
 


 
Komentari
+2
 
Moderator
-nany-
  • 22.1.2018 19:33:08
  • Bodova: 134159
  • Prijavi
Nice, very nice...