I kosi treba oporavak nakon ljeta, a ove hranjive maske vratit će joj mekoću i sjaj

I kosi treba oporavak nakon ljeta, a ove hranjive maske vratit će joj mekoću i sjaj© www.profimedia.hr

Ako si primijetila da ti je kosa postala suha i slamnata, uvedi u svoju rutinu maske ili pakunge za kosu

Nakon ljeta, vrijeme je da se vratimo u stvarnost i svojim rutinama i obavezama. Dolazak jesenskih dana natjerat će nas da uvedemo određene promjene u svoju svakodnevicu, i to ne samo kad je riječ o garderobi, već i unutar svoje beauty rutine.
   
Iako smo uživali u toplim danima, suncu i moru, sve to može imati negativan utjecaj na izgled naše kože i kose pa se mnogi na kraju ljeta bore sa suhom i oštećenom kosom. Naime, morska sol i sunčeve zrake mogu isušiti kosu pa je potrebno nakon ljeta poduzeti određene korake koji će kosu vratiti u život. Jedno od najboljih rješenja su hranjive maske za kosu koje će je dubinski nahraniti i vratiti joj sjaj.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gisou (@gisou)


Nakon ljeta trebamo prilagoditi svoju beauty rutinu dolasku hladnije sezone, a osim za kožu, vrlo je važno pobrinuti se i za svoju kosu te početi koristiti hranjive proizvode za njegu kose.
 
Ako si primijetila da ti je kosa nakon dolaska s ljetovanja postala suha i slamnata, uvedi u svoju rutinu maske ili pakunge za kosu, a odaberi one koji će najviše odgovarati potrebama tvoje kose.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gisou (@gisou)


Na tržištu nam je danas dostupan zaista širok asortiman, a prije nego odabereš svoju masku za kosu, prouči sastav, djelovanje i koliko često ju je potrebno koristiti. Kako bismo ti olakšale odabir, u nastavku smo izdvojile nekoliko odličnih proizvoda koji će ti pomoći da ti kosa opet bude nahranjena i sjajna.
 
Foto: Instagram, Unsplash

Phyto Phytokeratine Extreme Maska, 266 kn


Izuzetno kremaste teksture, obavija vlas i trenutno prodire u srž obnavljajući i njegujući kosu pritom je ne otežavajući. Savršeno postignuta ravnoteža između dubinskog djelovanja i prozračne teksture.
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
annemarie86
  • 11.9.2020 15:40:31
  • Bodova: 3736
  • Prijavi
1. John Frieda Frizz Ease2. Garnier fructis aloe vera3. Kocostar home salone kit mask4. Kerastase resistence therapy mask