Gotovo svaka žena ih je imala jednom, a nikako ih nismo smjele rezati same u karanteni. Šiške su uvijek in, no kakve najbolje pristaju tvom obliku lica?

Gotovo svaka žena ih je imala jednom, a nikako ih nismo smjele rezati same u karanteni. Šiške su uvijek in, no kakve najbolje pristaju tvom obliku lica?© Instagram

Duge, ravne, kratke, stepenaste, sve su to različite vrste šiški koje mogu potpuno promijeniti tvoju izgled. Ipak nisu sve šiške za sve

Svaka se žena barem jednom u životu našla u situaciji kada joj se nisu sviđale njezine šiške, a kako ti se to više ne bi dogodilo, postoji jedan korak u odabiru šiški koji će ti garantirati savršene šiške, baš onakve kakve si zamislila. Ako se odlučiš na šiške, znaj da je to jedna od najslađih promjena frizure koju možeš dobiti u salonu, i iako neko vrijeme nisu bile omiljene, šiške se sada vraćaju na velika vrata.
 
Postoje različiti tipovi šiški, ali ono što je najvažnije znati pri odabiru savršenih šiški za tebe jest koje su šiške najbolje za tvoj oblik lica, bilo da imaš okruglo, ovalno, četvrtasto ili srcoliko lice.

Šiške mogu biti savršen dodatak koji će podići tvoj look i tvoju frizuru, s kojom mogu učiniti čuda, bilo da su klasičnog oblika, u slovu A ili sa strane lica. Šiške će ti uokviriti lice na laskav način, pa čak i dodati malo osobnosti tvom svakodnevnom izgledu, a uz ovaj kratki vodič konačno ćeš saznati koje su šiške idealne za tvoj oblik lica i već ih danas možeš uvrstiti u svoj look. 


 
Okruglo lice - guste šiške počešljane ustranu

Ako nisi sigurna jesi li spremna za dugačke šiške koje također pristaju ovom obliku lica, guste šiške počešljane u stranu također laskaju okruglim licima. Ovaj stil rubova pomaže stvoriti iluziju izduženog lica, a kako bi ih stilizirala, malo ih podigni i dodaj im volumena kako ne bi tek "padale" preko tvog lica.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Stone (@theredhotstone)

 
1/4
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 6.6.2020 21:51:36
  • Bodova: 61500
  • Prijavi
Cijeli život nosim šiške. Ne vidim čemu disertacija o njima.
malikekoserk1
  • 6.6.2020 14:48:53
  • Bodova: 22423
  • Prijavi
imala sam šiške nekada , i nije izgledalo loše , ali kako mi je kosa kovčava , morala sam i h stalno izvlačiti sa četkom , pa mi je to postalo prenaporno, Inače su mi simpa , ali na ravnu kosu.