Frizerski salon tjedna: Nicole-Nicole

Frizerski salon tjedna: Nicole-Nicole

Nicole Nicole vas ovaj tjedan savjetuje i nagrađuje

Nicole Nicole vas ovaj tjedan savjetuje i nagrađuje. Svaki dan dijelimo jednu nagradu, a potrebno je točno odgovoriti na pitanje dana.

'Nicole Nicole' otvoren je 2001. godine. Od samog početka frizeri ovog salona educiraju se na najboljim frizerskim seminarima u Hrvatskoj i inozemstvu. Zahvaljujući predavanjima vrhunskih stručnjaka, frizeri salona 'Nicole Nicole' uvijek iznova proširuju znanja te prate najnovije trendove mode i struke.
Trenutno u salonu rade frizeri koji svojim vještinama te s apsolutno najboljim preparatima na tržištu rade vrhunske frizure te svoje klijente čine doslovno ovisnim o njihovim uslugama!

Pratite s nama NOVE TRENDOVE
Zadržite svoju osobnost jer to je ono što vas čini posebnima. Kosa da bi bila što ljepša treba redovnu i pravilnu njegu. Naši
frizeri razumiju kosu, a Hairtherapy BC Bonacure terapija daje izvrsne rezultate - zdravu, sjajnu i čvrstu kosu!.Nicole-Nicole savjeti za lijepu kosu

Za lijepu kosu potrebna je redovita njega, a to znači sljedeće:

- dobro odabrani šampon prema tipu Vaše kose
- regenerator koji će joj vratiti vlagu i nahraniti ju
- maske za kosu koje joj daju potrebnu dubinsku njegu

Koji su uzroci oštećenja kose?

Postoje mehanička i kemijska oštećenja strukture kose:
- slabljenje kose - uzrokovano je oštećenjima iznutra
- poroznost kose - posljedica je vanjskih utjecaja
- štetni utjecaji - zagađenje, uv-zračenja, klorirana voda..

Želite li obnoviti svoju kosu, ojačati ju!

Sauna za kosu jedan je od načina kako ojačati svoju kosu. Sauna dubinski njeguje i hrani, uporabom preparata za obnovu strukture kose! Priuštite si 10-tak minuta za opuštanje uz eterična ulja saune! Ugodite svojoj kosi!

Treba li nam regenerator?

Nakon šamponiranja kosa djeluje suho, mrsi se i teško ju možemo raščešljati. Regenerator ima djelovanje zatvaranja pora kose te struktura kose pomalo nalikuje ribljoj ljusci. Čak i jako isušenu kosu, dobar regenerator može učiniti sjajnom i naizgled zdravom.

Kako odabrati šampon?

Ako je šampon skup ili ako je dobar vašoj prijateljici to ne znači da će biti dobar I za Vašu kosu! Posjetite frizera da Vam odredi tip kose i odgovarajući šampon kako bi bio djelotvoran za Vaše vlasište i vrhove!

Zašto mi ispada kosa?!

Nagle dijete čest su uzrok ispadanja kose. Zašto? Nedostatak vitamina oslabljuje kosu koja postaje lomljiva, tanka, gubi sjaj i elastičnost. Kako joj pomoći? Kurom vitamina, šamponom i ampulama protiv ispadanja.

Kako odabrati tip frizure, koji je baš za Vašu kosu? Kako održavati i njegovati kosu? Imate li prhut? Masti li Vam se kosa?
Odgovore na ta i mnoga druga pitanja, nadamo se da ćete dobiti kod nas u salonu 'Nicole Nicole'.Pitanje dana: 12.12.2008

Salon je otvoren u lipnju 2001. g., od tada puno učimo, prolazimo kroz razna iskustva i trudimo se da budemo što bolji u svom poslu. Mnogi su već prepoznali da zaista želimo da se svatko osjeća ugodno u salonu, pa uvijek smišljamo neke nove ideje koje bi nam vrijeme provedeno u salonu učinile još ugodnijim. To je naša snaga i poticaj, volja za novim uspjesima, taj trud koji ulažemo da  je zaista i isplativ.

Smatramo kako je kosa odraz našeg općeg stanja, pa otuda i ova priča o nekim stvarima u kojima bi također trebali uživati. Kroz svoj rad s kosom otkrila sam kako kosa nije samo kosa, jedna vlas ili više njih, samo neki ukras na glavi, nego i odraz našeg zadovoljstava i nezadovoljstava, a naravno i općeg stanja organizma... Nažalost današnji tempo i stres jako utječu na nas i potrebno je boriti se s njim. Mi se nadamo da kroz naš rad isto možemo puno pomoći tako da Vam svakodnevno dajemo dobre i korisne savjete o kosi, načinu kako se brinuti o njoj i sl.
Tu smo zbog Vas..

U kojem mjesecu i koje godine je otvoren salon Nicole-Nicole?

a) lipanj 2001 g.    TOČAN ODGOVOR
b) veljača 2002 g.
c) srpanj 2001 g.

Pošaljite točan odgovor sa vašim nadimkom na portalu Žena.hr na info@zena.hr i osvojite kompletnu uslugu šišanja i bojanja.

Nagradu mogu osvojiti isključivo registrirane članice i članovi portala. Registrirajte se.
Ista osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Dobitnica 8.12.: Natalija Peršin, Donja Bistra
Dobitnica 9.12.: Ana Jergović, Zagreb
Dobitnica 10.12.: Tijana Sabljak, Split
Dobitnica 11.12.: Branka Dujić, Zagreb
Dobitnica 12.12.: Romana Janjanin, Zagreb


 
Komentari
+2